Dünya TV Cizre’de Regaib Kandili programı yapacak

İslam Alemi'nin heyecanla beklediği mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili münasebetiyle, 1 Mayıs Perşembe Şırnak’ın Cizre ilçesinde büyük bir kutlama programı düzenlenecek. Türkiye'nin ilk özel Kürtçe kanal olan Dünya...

Google Haberlere Abone ol
Dünya TV Cizre’de Regaib Kandili programı yapacak

İslam Alemi'nin heyecanla beklediği mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili münasebetiyle, 1 Mayıs Perşembe Şırnak’ın Cizre ilçesinde büyük bir kutlama programı düzenlenecek. Türkiye'nin ilk özel Kürtçe kanal olan Dünya TV tarafından tertiplenecek olan program, Cizre Özel İstikbal Koleji’nde yapılacak.

İstikbal Koleji Müdürü Fatih Açıkgöz, Regaib Kandili'nin şanına yakışır bir programın Cizre'de tertipleneceğini belirterek, "Cizre, peygamber ve evliyalar şehri. Hz. Nuh Türbesi burada. Buradan çok sayıda alim çıkmış. Burası alimler diyarı. Buranın halkı da o yönde hayatlarına devam ediyor. Bizde bunun farkında olarak ve onlara layık olacak bir program düzenlemek istedik. Biliyorsunuz 1 Mayıs Perşembe günü Regaib Kandili’dir. İlk özel Kürtçe kanal olan Dünya TV, bu sene Regaib Kandili münasebetiyle burada büyük bir program düzenlemek istedi. Bizde onlara gerekli tüm destekleri vereceklerimizi söyleyerek programı okulumuzun konferans salonunda yapabileceklerini ifade ettik. Program hem Regaib Kandili gecesinin şanına yakışacak hem de Cizre halkının layık olduğu büyük bir Regaib Kandili programı olacak. Programda değerli konuşmacılar yer alacak. Birbirinden güzel ilahiler seslendiren ilahi grupları katılacak. Kur’an-ı Kerimler okunacak, Salavat-ı Şerifler seslendirilecek ve dualar okunacak. Tüm Cizre halkımızı bu programımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar