Dörtyol Anafen bu yıl da TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı

Her yıl Türkiye birincisi çıkaran Dörtyol Anafen Dershanesi bu yıl da TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı.Dörtyol Anafen Dershanesi öğrencisi Beste Boso 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak TEOG sınavında Türkiye 1.si oldu. Başarısında...

Google Haberlere Abone ol
Dörtyol Anafen bu yıl da TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı

Her yıl Türkiye birincisi çıkaran Dörtyol Anafen Dershanesi bu yıl da TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı.

Dörtyol Anafen Dershanesi öğrencisi Beste Boso 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak TEOG sınavında Türkiye 1.si oldu. Başarısında dershanedeki sistemli çalışmanın ve ailesinin büyük payı olduğunu belirten Beste Boso bundan dolayı payı olan herkese sonsuz teşekkür ettiğini belirtti.

TEOG sınavında önemli başarı elde ettiklerini belirten Dörtyol Anafen Dershanesi Müdürü Hakan Solmaz, öğretmen ve ailelerin emekleri öğrencilerin de yaptıkları fedakarlıklar sayesinde bu başarının geldiğini söyledi. Türkiye’de TEOG sınavına giren 1 milyon 300 bin öğrenci içinde birinci çıkarmanın çok önemli olduğunu ifade eden Solmaz; “Ayrıca TEOG sınavında 120 soruda 1 yanlış yapan 6 öğrencilerinin olduğunu belirterek, geçen yıl 63 Fen lisesi kazanan öğrencilerinin olduğunu bu yıl da bu sayının daha da yukarı çıkacağını söyledi. Bireysel ve kitlesel başarıda Dörtyol’da çok önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Solmaz, öğrencilerimizin başarılarını sürdürmelerini temenni ediyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar