Dil ve Kültür Festivali finalini dev ekranda izlediler

Ispartalı vatandaşlar Almanya'da kapanış töreni düzenlenen 12. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'ni dev ekranda seyretti. Aileleri ile birlikte gelen vatandaşlar olimpiyatların coşkusunu adeta Almanya'daymış gibi yaşadı. Türkiye'de organizasyonlarına.

Google Haberlere Abone ol
Dil ve Kültür Festivali finalini dev ekranda izlediler

Ispartalı vatandaşlar Almanya'da kapanış töreni düzenlenen 12. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'ni dev ekranda seyretti. Aileleri ile birlikte gelen vatandaşlar olimpiyatların coşkusunu adeta Almanya'daymış gibi yaşadı.

Türkiye'de organizasyonlarına yer izni verilmeyen 12. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin kapanış töreni cumartesi akşamı Almanya'da düzenlendi. Büyük bir coşkuyla yapılan olimpiyatların Türkiye'de gerçekleştirilememesinin burukluğunu yaşayan Ispartalı vatandaşlar, organizasyonu açık havada, dev ekranda izleyerek bu eksikliği bir nebze olsun gidermeye çalıştı. Yaklaşık 4 bin kişinin geldiği alana Ispartalılar aileleri ile birlikte katıldı. Olimpiyatları açık havada, dev ekranda seyretmenin keyfini yaşayan vatandaşlar, adeta Almanya'daymış gibi programın coşkusuna katıldı. CİHAN

Yorumlar