Çeyizlik dikiş makineleri eğitime katkı sağlıyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, meslek edindirme kurslarına yoğun ilgi gösterildiğini bu neden ile her yıl kurs merkezleri sayısını artırdıklarını ve bu merkezlerde kurs alanların kalifiyeli eleman olarak ekonomiye katkı sağladığını.

Google Haberlere Abone ol
Çeyizlik dikiş makineleri eğitime katkı sağlıyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, meslek edindirme kurslarına yoğun ilgi gösterildiğini bu neden ile her yıl kurs merkezleri sayısını artırdıklarını ve bu merkezlerde kurs alanların kalifiyeli eleman olarak ekonomiye katkı sağladığını söyledi.

Evlerinde kullanılmayan ancak üzerine süs eşyası veya çiçek koymaya yarayan dikiş makinelerinin Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Merkezlerine bağışlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrencilere katkı sağlamak için bağış yapılan dikiş makinelerin birçok kursiyere ekmek kapısını açtığını kaydetti.

Bağışta bulunan hayırsever hanımlar ise, “Çeyiz olarak alınan ancak hazır giyimden dolayı pek kullanmadığımız evlerimizin bir köşesinde süs masası olarak kasasını kullandığımız dikiş makinelerini belediyemize hediye ettik. Çeyizimiz bundan böyle meslek öğrenme gibi hayırlı bir işte kullanılacak, bundan da son derece mutluyuz” dediler.

Bu ulvi düşünce ve hayırseverlikleri ile hassasiyetlerinden dolayı ev hanımlarına çok teşekkür ettiklerini belirten başkan Memduh Büyükkılıç yoğun ilginin olduğu sürece meslek edindirme kurslarını devam ettireceklerini, belediye olarak her mekânı sağlayacaklarını ancak, hayırseverlerin desteğini de beklediklerini kaydetti. CİHAN

Yorumlar