Çatalağzı Kızılay Şubesi'nden öğrencilere moral pikniği

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesi Türk Kızılay Şubesi, okulların tatil olmasının ardından aileler arasında kaynaşma sağlamak amacıyla Cumayanı Baraj mevkisinde öğrenciler için moral pikniği düzenledi. Çatalağzı Türk...

Google Haberlere Abone ol
Çatalağzı Kızılay Şubesi'nden öğrencilere moral pikniği

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesi Türk Kızılay Şubesi, okulların tatil olmasının ardından aileler arasında kaynaşma sağlamak amacıyla Cumayanı Baraj mevkisinde öğrenciler için moral pikniği düzenledi.

Çatalağzı Türk Kızılay Derneği, öğrenci, eğitimci, muhtarlar ve velilerden oluşan 150 kişiyi, piknikte buluşturdu. Piknikte Cumayanı Mahalle Muhtarı İbrahim Cinoğlu, Hacıoğlu Mahalle Muhtarı Yalçın Dursun Kırımsa Mahalle Muhtarı Mehmet Altunay, Kuzyaka Mahalle Muhtarı Selçuk Durmuş, Korkurdan Mahalle Muhtarı Zühtü Gökcam ve Merkez Mahalle Muhtarı Murat Karayavuz ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okulların tatil olmasından sonra hem öğrencilere moral hem de kaynaşma gezisi düzenlediklerini belirten Türk Kızılay Derneği Çatalağzı Şube Başkanı Nevzat Ay, “Amacımız bir yıl eğitim öğretim dönemini geride bırakan çocuklar için aileler, öğretmenler ve mahalle muhtarlarıyla birlikte moral yemeği olsun istedik. Piknik etkinliğimize destek olan başta Çatalağzı Belediye başkanı Adnan Akgün, değerli personeli, bölgemiz iş adamlarından Yunus Çoban ve tüm Kızılay gönüllülerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrenciler kendileri için piknik düzenleyen dernek yönetimine teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar