Büyükkılıç’a sivil toplum kuruluşlarınından ziyaret

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oran ile yeniden Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Büyükkılıç’a sivil toplum kuruluşlarınından ziyaret

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oran ile yeniden Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a sivil toplum örgütlerinin tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Gönüllü Kültür Teşekküleri Başkanı Ahmet Taş, MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan, Kayseri Serbest Muhasebiciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ile yönetim kurulu üyeleri ve Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah, İl Başkanı Orhan Köksal, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, sivil toplum kurum ve kuruluşların bu tür ziyaretlerinin çalışmalara şevk ve heyecan kattığını belirterek, “Başarımızın sırlarından biri de yaptığımız çalışmalar da işin tür ve içeriğine göre ilgili mesleki oda, dernek ve sivil toplum kuruluşun görüşünü almak, hatta beraber çalışmaktır. Dayanışma, paylaşım ve fikir alış verişi hem işin aslına ve amacına uygun olarak gerçekleştirilmesine hem de etkin ve verimli olmasına neden olmaktadır” dedi. CİHAN

Yorumlar