BTB, Avrupa Borsalar Ağı’na katılıyor

Almanya Frankfurt Borsası Başkanı Karl-Heinz Schober Bursa Ticaret Borsası’nın (BTB) Avrupa Borsalar Ağı’na dahil edilmesi çalışmaları doğrultusunda Bursa’ya geldi.

Google Haberlere Abone ol
BTB, Avrupa Borsalar Ağı’na katılıyor

Almanya Frankfurt Borsası Başkanı Karl-Heinz Schober Bursa Ticaret Borsası’nın (BTB) Avrupa Borsalar Ağı’na dahil edilmesi çalışmaları doğrultusunda Bursa’ya geldi. Schober ve beraberindeki heyet, BTB iştiraklerinde incelemelerde bulundu.

Konuk Borsa Başkanını Bursa’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifaden eden Mehmet Aydın, “Geçtiğimiz aylarda Almanya’da gerçekleştirdiğim temasların neticesinde birlikte güzel çalışmalara imza atabileceğimiz konusunda fikir birliğine varmıştık. Bugün gerçekleştirilen ziyaretle, bu anlamda bir adım daha atılmış oldu” diye konuştu.

Mehmet Aydın ve Karl-Heinz Schober’in Bursa Ticaret Borsası’nda yaptıkları görüşmenin ardından Frankfurt Borsası Başkanı Schober, Gürsu’daki Et-Ba Bursa Ticaret Borsası Et Kombinası İşletmesi ile Marmarabirlik tesislerini ziyaret etti. Üretim alanlarındaki yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Frankfurt Borsası Başkanı Karl-Heinz Schober, “Gerek kullanılan teknoloji, gerekse modern işletmeleriyle Bursa’nın, tarım ve ilgili diğer sektörlerde önemli bir merkez olduğunu gözlemledim. Bursa Ticaret Borsası’nın Avrupa Borsalar Ağı’na katılması bizi daha da kuvvetlendirecektir.” dedi.

CİHAN

Yorumlar