Boğulma tehlikesi atlatan genç yaşama 17 gün tutunabildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye plajında boğulma tehlikesi geçiren ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren genç, 17 gün sonra hayatını kaybetti. Ereğli Belediyesi plajında 18 Temmuz tarihinde arkadaşı ile Alaplı'ya bağlı Gürpınar...

Google Haberlere Abone ol
Boğulma tehlikesi atlatan genç yaşama 17 gün tutunabildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye plajında boğulma tehlikesi geçiren ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren genç, 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Ereğli Belediyesi plajında 18 Temmuz tarihinde arkadaşı ile Alaplı'ya bağlı Gürpınar köyünden birlikte denize gelen Arslan Eroğlu (19), yaşadığı boğulma tehlikesinin ardından öne özel hastaneye kaldırılmış, burada duran kalbi sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında yeniden çalışmıştı. Daha sonra Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Eroğlu'nun burada da duran kalbi yeniden çalıştırılarak hayata döndürülmüş ve yoğun bakıma alınmıştı. 17 gün boyunca yaşam mücadelesi veren genç, hayata tutunamadı. Gencin ölüm haberini alan ailesi ise gözyaşlarına boğuldu. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Eroğlu'nun cenazesi Alaplı ilçesine bağlı Gürpınar Köyü’ne götürüldü.

CİHAN

Yorumlar