Bedduacı Erdal Müniroğlu görevden alındı

Sosyal medyadan paralel yapı propagandası yapan Binbaşı Erdal Müniroğlu görevden alındı.

Google Haberlere Abone ol
Bedduacı Erdal Müniroğlu görevden alındı

Siirt Jandarma Komutan Yardımcısı Binbaşı Erdal Müniroğlu'na ilişkin yer aldığı iddia edilen facebook ve twitter hesaplarından paylaşılan enlem bina propagandası içeren yorumlar ve fotoğraflar şok etkisi yarattı. 6-7 Ekim Kobani olaylarında 5 bireyin öldüğü, yakın tarihe kadar çok sayıda terör olaylarına Şahit olan, kırsalında çok sayıda PKK'lının yer aldığı Siirt'te jandarma istihbaratın başında bulunan Binbaşı Müniroğlu iddialar üstüne görevden alındı. Konuyla ilgili valilik tetkik başlatırken iddiaları araştırmak için Siirt'e iki müfettiş gönderildi.

ALENEN PARALEL YAPIYA DESTEK VERDİ

Müniroğlu'nun hesaplarından yaptığı paylaşımlarda 17-25 Aralık vuruş girişiminin peşinden Fethullah Gülen'in yaptığı beddua hakkında dikkat çeken yorumlar var. Müniroğlu, yasadışı dinlemeden tutuklanan Emniyet Müdürü Tufan Ergüder'in bir mesajının altına şu yorumu yapmış: Hocanın bedduasına şimdi derinden amin diyorum.

FUATAVNİ'NİN TWEET'LERİNİ DE PAYLAŞMIŞ

Paralel binanın sosyal medyadaki köstebeği Fuatavni'nin de yoğun takipçisi bulunan Binbaşı Müniroğlu sosyal paylaşım sitesinden onun attığı twitleri paylaşmış. Müniroğlu fuatavni'nin Firavun benzetmesi hakkında twitini paylaşmış.

KADDAFİ VE FİRAVUN BENZETMESİ

Kendisi de fazla fazla kritik bir yurt vazifesinde bulunan Binbaşı Erdal Müniroğlu bir paylaşımında ise C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren videoya şu yorumu yapmış "Saddam, Kaddafi, Mübarek, Ebrehe, Karun, Firavun da fazla fazla muktedirdi…" 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar