Başkan Büyükkılıç mazbatasını aldı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Belediye Meclis üyeleri, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Büyükkılıç mazbatasını aldı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Belediye Meclis üyeleri, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

    Mazbataların teslimi için adliye binası içerisinde bulunan konferans salonunda bir tören düzenlendi. Buradaki törene Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve meclis üyeleri katıldı. Başkan Büyükkılıç’a mazbatasını Melikgazi 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Vedat Azgın verdi.

    Mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, daha önce olduğu gibi bundan sonraki dönemde de şeffaf bir yönetim ve herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışı ile çalışacaklarını kaydetti. Diğer illerden farklı olarak Kayseri’de seviyeli bir seçim ortamının yaşandığını, bunda emeği geçen herkesi kutladığını belirten Başkan Büyükkılıç, önemli olanın insana hizmet olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları söyledi. “Yapılan seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kayseri’mizde nezih bir seçim ortamında yapılan sonuçlandırılan çalışmalarında dolayı değerli seçim kurulu başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Kayserimiz her zaman olduğu gibi yine farklılığını gösterdi. Görüntü ve çevre kirliliğine fırsat verilmediği gibi medeni şekilde bir yarış ortamı oluştu. Önemli olan şehrimizin huzurudur. Çünkü biz bunları çok ama çok önemsiyoruz. Tüm hemşehrilerimize layık olma yolunda gayret göstereceğimizin bilinmesini istiyorum. Hem mensubu olduğumuz partiden hem de diğer partilerden seçilen meclis üyelerimize de teşekkür ediyor, yapıcı bir muhalefet anlayışı ile katkıda bulunacaklarına yürekten inanıyorum. Hep birlikte şehrimize daha güzel çalışmalar yapmak üzere şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde gayret göstereceğimizi ifade ediyorum. Ayrımcılık yapmadan insanlara hizmet etmeyi esas alan ve ‘insanı yaşat ki devlet yaşısın’ felsefesi ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimizi sürdüreceğimizin bilinmesini istiyoruz.”

    Dördüncü kez görev almalarından ve oyların geçmiş dönemden daha fazla olmasından dolayı sorumluluklarının arttığına işaret eden Başkan Büyükkılıç, şöyle devam etti: “Sorumluluğumuzun farkındayız. Bizlere güvenen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Dördüncü kez seçilmiş olmamız da, sorumluluğumuzun daha da arttığı anlamına gelmektedir. Bu dönem 45 meclis üyesine ulaştık. Dolayısıyla Melikgazi’miz gelişti güzelleşti ve cazibe merkezi haline geldi. Oy birliği ile kararlarımızın alınması yönünde gayretin içerisinde olacağız. Mensubu olduğumuz partimiz, Türkiye’de ipi göğüslemiş, kendisini başka türlü görmek isteyenlere gereken dersi vermiştir. İstikrarın sürdürülmesi ile çok güzel günlerin bizleri beklediği inancındayım.” CİHAN

Yorumlar