Başkan Akgül, muhtarlarla 5 yılı değerlendirdi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklı muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Akgül, muhtarlarla 5 yılı değerlendirdi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklı muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Meriç Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya Akgül'ün yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda Mamak Belediyesi'nin 5 yılını değerlendiren Akgül, muhtarların hem sorularını cevapladı hem de taleplerini dinledi. Özverili çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Akgül, "5 yıl boyunca yaptığımız istişareler hizmette kalitenin artmasına vesile oldu. Kaynaklarımızı verimli kullandık ve 25 yılda yapılmayan yatırımı yaptık." dedi.

MUHTARLAR İŞ ORTAĞI

5 yıllık süreçte Mamak'ın önemli bir değişim sürecinden geçtiğini belirten Akgül, bu güne kadar birçok dev çalışma ve yatırıma imza attıklarını ve her mahallede belediye yatırımları açısından bir çalışma gerçekleştiğini kaydetti. Muhtarlara taraf olarak değil her zaman iş ortağı olarak baktıklarını belirten Akgül, "İlçemize yapılacak hizmetin sınırı yok. Bu anlamda muhtarlarımız bizim gözümüz, kulağımız. İlçemize ne kadar güzel hizmetler yaparsak, gelecek nesillere de güzel emanetler bırakırız. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk." diye konuştu. İlçenin dört bir yanında çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Akgül, Mamak'ın 5 yılda hizmette altın çağını yaşadığını kaydetti. CİHAN

Yorumlar