Baba, eşi ve 3 çocuğunu öldürdü, ardından canına kıydı

Kayseri’de bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi ve üç çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Baba, eşi ve 3 çocuğunu öldürdü, ardından canına kıydı

Kayseri’de bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi ve üç çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Diğer bir çocuğunu da yanına alan baba, oturdukları apartmanın 15’inci katından aşağı atladı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi'nde ikamet eden Nuri Duran, henüz bilinmeyen bir sebeple aile fertlerinin tamamını öldürdü. Önce eşini bıçaklayarak öldüren baba, daha sonra çocuklarından üçünü bıçaklama ve sert cisimler kullanarak öldürdü. Daha sonra 7 yaşındaki oğlu Kemal’i yanına alan baba, oturdukları apartmanın 15’inci katına çıktı. Önce oğlunu boşluğa bıraktı. Sonra kendisi aşağı atladı. Baba ve oğlu olay yerinde öldü. Evde bulunan anne Özlem (30), çocukları Rüya (1), Mert (3), Yiğit Taha (5) 112 Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde hayatlarını kaybettikleri belirlendi ve cenazeleri hastane morguna kaldırıldı.

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 80'inci Yıl Cumhuriyet Apartmanı ikinci katında oturan Nuri Duran’ın, önce eşi ve çocuklarını öldürdüğünü, sonra 7 yaşındaki çocuğunu yanına alarak binanın üst katlarına çıkıp, aşağı atlamak suretiyle intihar ettiğini belirtti. Olayla ilgili inceleme yapıldığı bildirildi.
CİHAN

Yorumlar