AYM, dershane başvurusunu CHP’ye geri gönderdi

Anayasa Mahkemesi (AYM), CHP'nin dershanelerin kapatılmasını da sağlayan Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapan Kanunu iptal başvurusunu görüştü. AYM, dava dilekçesinde tespit edilen noksanlıkların...

Google Haberlere Abone ol
AYM, dershane başvurusunu CHP’ye geri gönderdi

Anayasa Mahkemesi (AYM), CHP'nin dershanelerin kapatılmasını da sağlayan Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapan Kanunu iptal başvurusunu görüştü. AYM, dava dilekçesinde tespit edilen noksanlıkların tamamlanması için başvuru dosyasını CHP’ye geri gönderdi.

Anayasa Mahkemesi, 14 Mayıs 2014 Çarşamba Günü Saat 09.30'da yaptığı toplantıda, CHP'nin, dershanelerin kapatılmasını da sağlayan 'Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapan Kanun'u görüştü. AYM, 14 Mayıs 2014 Çarşamba Günü Saat 09.30’da Yapılan Mahkeme Toplantısında Görüşülen Dosyalar ve Sonuçları resmi internet sitesinde açıkladı. AYM’nin internet sitesinde yer alan açıklamada, konu ile ilgili, “Dava dilekçesinde tespit edilen noksanlıkların tamamlanmasının ilgililere tebliğine” karar verildiği açıklandı.

CİHAN

Yorumlar