Aydın Belediyesi engellilere tekerlekli sandalye verdi

Aydın Belediyesi, engelli vatandaşlara 50’si akülü olan 100 adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Belediyesi engellilere tekerlekli sandalye verdi

Aydın Belediyesi, engelli vatandaşlara 50’si akülü olan 100 adet tekerlekli sandalye hediye etti. Teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmanın görevleri olduğunu ve bu bilinçle çalıştıklarını söyledi.

Belediye binası önünde düzenlenen törene, engelliler ve yakınları katıldı. Kendilerine hediye edilen sandalyelerle yüzleri gülen ve Aydın Belediyesi’ne teşekkür eden engelliler, sandalyelerine binerek gitti. Başkan Çerçioğlu, burada yaptığı konuşmada engelliler komisyonu kurduklarını ve belediyede oluşturulan Beyaz Masa ile engellilere hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Çerçioğlu, “Birlikte sorunları tespit ettik. Çözüm yollarını engellilerimizle çalışarak bulduk. Talep ve önerileri dikkate alarak projeler ürettik. Yürüyüş yolları, ulaşım için engelli hizmet aracı ve mobil tahsilat aracımızı hizmete soktuk. Mobil tahsilat aracımızdan iyi dönüşler aldık. Bugün 50’si akülü 100 tekerlekli sandalye ve 10 adet beyaz baston hediye ediyoruz. Kentimiz ve insanımız adına amacımız, sizlerin hayatını kolaylaştırmak ve engelsiz bir Aydın oluşturmak.” dedi.

Aydın Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Bayram Özen ise Başkan Çerçioğlu’na, engelliler için yaptığı çalışmalardan dolayı plaket ve çiçek takdim ederek, “Engellilerin önündeki engellerin tüm Türkiye’de kaldırılmasını diliyorum.” temennisinde bulundu. Daha sonra Çerçioğlu, tek tek ilgilendiği engellilere tekerlekli sandalye ve beyaz bastonlarını verdi. CİHAN

Yorumlar