Aydan Özoğuz seçmenlerle ‘Politik Kahvaltı’da buluştu

Federal hükümetin Uyum, Göç ve Mülteciler Bakanı ve Sosyal Demokrat Parti (SPD) Hamburg Federal Milletvekili Aydan Özoğuz, seçim bölgesinde seçmenlerle ‘Politik Kahvaltı’da buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Aydan Özoğuz seçmenlerle ‘Politik Kahvaltı’da buluştu

Federal hükümetin Uyum, Göç ve Mülteciler Bakanı ve Sosyal Demokrat Parti (SPD) Hamburg Federal Milletvekili Aydan Özoğuz, seçim bölgesinde seçmenlerle ‘Politik Kahvaltı’da buluştu. Yıllardır devam eden kahvaltı programının bazı insanların akşam fırsat bulamadığı ve kendisinin de anne olduğu için başlattığını hatırlatan Özoğuz, “Bu kahvaltılarda her zaman farklı bir konu ele alınıyor. Bugünde Ukrayna’yı konuşacağız.” dedi. Bakanlık görevi ile ilgilide bilgi veren Özoğuz, kahvaltılı ve seçmenlerle bir araya gelme programlarının devam edeceğini belirtti.

Kahvaltıya konuşmacı olarak katılan SPD Hamburg Federal Milletvekili ve Meclis Grubu’nun Dış Politikalar Sözcüsü Niels Annen’de Ukrayna’daki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Rusya Ukrayna ilişkilerine de değinen Annen, şu anda ülkede yaşanan gerginliğin bir an önce sona ermesini, Avrupa Birliği’nin (AB) teklif ettiği anlaşmayı imzalamasını ve Ukrayna’nın tam üye veya başka şekilde AB’ye dahil olmasını istedi. Annen şu an cezaevinde olan eski başbakanın dışarı çıkıp tekrar iktidara gelmesi halinde bugün iktidarda olanların cezaevine gireceğine vurgu yaptı. CİHAN

Yorumlar