AK Partili belediye başkan adayları yemekte bir araya geldi

Yozgat AK Parti teşkilatı, belediye başkan adayları ve aday adayları ile yemekte bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili belediye başkan adayları yemekte bir araya geldi

Yozgat AK Parti teşkilatı, belediye başkan adayları ve aday adayları ile yemekte bir araya geldi.
Grand Ser Otel'de düzenlen yemeğe AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Belediye başkan adayı Kazım Arslan, belediye başkan aday adayları ve parti teşkilat üyeleri katıldı.
AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, yemek sonrası yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi. AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adaylığı için 10 aday adayının bulunduğunu belirten Başkan Lekesiz, "Bu aday adaylarımız arasından Kazım Arslan bey Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Aday adaylarımız adaylık sürecinde birbirini incitmeden partimize zarar vermeden bu süreci yürüttükleri için hepsine teşekkür ediyorum." dedi.
AK Parti'nin Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu söyleyen Lekesiz, "Türkiye'nin en büyük partisi olmasının nedenlerinden biri de bu birlik ve beraberlik, kardeşliktir. İnşallah bundan sonraki süreçte değerli düşüncelerini, şehrin yönetimine ilişkin değerli katkılarını birlikte alarak istişare ile güzel bir seçim propagandası dönemi geçirmeyi düşünüyoruz. Akabinde de inşallah bu seçimi almayı planlıyoruz. Birileri bunu farklı manaya çekebilir. Siyaset iddia ile olur. Hiç kimse meydana ben kaybedeceğim diye çıkmaz. Kaybetmeyi baştan göze alanlar bizi eleştirsinler. Ben kazanacağım diyen varsa karşımıza çıksın. Biz Yozgat’ta kazanacağız" diye konuştu.
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer’de, Yozgat’ın AK Partili belediye ile hizmet almaya başladığını ve hizmet çıtasının Yozgat’ta yükseldiğini belirtti. Başkan Başer,"Başkanlık makamındaki arka fonda Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın resmi bulunuyor. Biz bu resmi indirtmeyeceğiz. AK Parti’nin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Çünkü AK Partili olmak ayrı bir farklılık arz ediyor. AK Parti hükümeti ile Yozgat Belediyesi iktidarda olmanın büyük avantajını kullandı. Bir yeni arkadaşımızla bu bayrağı daha da ileri götüreceğine inanıyoruz. Geriye baktığımızda yüzlerce eserimizi Yozgat’ımıza kazandırdık. Bu hizmetleri AK Partini sayesinde yaptık. Yozgat için iktidardan yana olan belediyelerin büyük katkı ve faydaları var. Birileri farkı düşünse de biz düşünmüyoruz. Yozgat’ta birliğin beraberliğin adresi olduğunu inşallah göstereceğiz." dedi.

AK Parti Yozgat Belediye başkan adayı Kazım Arslan ise belediye başkan aday adaylarının tamamı ile uzun süredir dostluk ve arkadaşlıklarının bulunduğunu söyledi. Arslan, "Hepimiz siyaset ile uğraşıyoruz ama siyasetin dışında bir hayatımız var. O hayatımızda da çok kadim dostluklarımız var. Hepimiz insanız, hepimiz kendimiz için bir şeyler isteriz. İstedik ve bu süreç içerisinde bir düzgünce, birbirimizi kırmadan yarış içerisinde olduk. Netice itibariyle bütün bunlar Cenab -ı Hak'kın dilemesiyle olan şeyler. Burada bulunan aday adayı arkadaşlarımız hepsi benim kadar bu işe layık arkadaşlarımdır. Ama hasbal kader Cenab-ı Hak bize nasip etti. Temenni ediyorum ki bizim için hayırlı olmuş olsun. İnşallah bizim için hayırlı neticelerle neticelensin. Biz nasıl ki geçmişte Belediye Başkanımız Yusuf Başer Bey ile çalışmış isek bugünde başta Yusuf Bey olmak üzere siz değerli arkadaşlarımızla hep birlikte AK Parti’nin en iyi neticeyi alması için birlikte gayret içerisinde olacağız. Öncelikli hedefimizde genel seçimlerde yakalanmış olan çıtanın altına düşmemek ve hatta onu daha yukarılara çıkartmak var. Beklentilerin çok yüksek olduğunu farkındayım. Güzel bir süreç geçti. Bu süreç içerisinde gerek genel merkezde gerekse ilimizde yüksek beklentilerin olduğunun farkındayım. Çıta Yozgat ilimizde çok yükselmiştir. İnşallah hep birlikte el ele vererek mevcut oy oranımızı çok daha yukarı taşımaktır. İkinci çıta da değerli Belediye Başkanımızın bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri inşallah tecrübesinden istifade etmek suretiyle, Aday adayı olan arkadaşlarımızın tecrübelerinden istifade etmek suretiyle çok daha ileri hizmet noktalarına taşımaktır." ifadelerini kulandı.
CİHAN

Yorumlar