AK Parti, Saadetdere ve Namık Kemal’de seçim irtibat bürosu kurdu

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, Saadetdere ve Namık Kemal mahallelerinde seçim irtibat büroları açtı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti, Saadetdere ve Namık Kemal’de seçim irtibat bürosu kurdu

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, Saadetdere ve Namık Kemal mahallelerinde seçim irtibat büroları açtı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.


Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, seçim irtibat bürolarında halk ile devamlı irtibat halinde olacaklarını belirtti. Değer, “Saadetdere ve Namık Kemal mahallelerimizde Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, bugüne kadar çok güzel hizmetler sundu. Ben yine bu mahallelerimizin değerine değer katacağından eminim.” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise “Bizim seçim zamanında çalışmalarımızın yavaş olduğuna kanaat getirenler var. Biz hizmetlerimiz ile 10 senedir zaten çalışıyoruz. Zamanı gelince sokağa çıkarak açılışlarımızı yapıyor, toplum ile buluşuyoruz. Bu seçim sürecinde birileri meydana çıkmış, çıkmış da geçmişinde ne yapmış? Bizim yaptığımız yolları, kaldırımları ölçmüşler. Camileri okulları saymışlar ve diyorlar ki; ‘biz gelirsek iki tane başkan yardımcılığı oluşturacağız. Bir tanesi camilerden sorumlu olacak, camileri temizleyecek’ miş. Hangi camiler, bizim yaptığımız camiler. Zaten biz o camilerin devamlı bakım ve temizliklerini yaptırıyoruz. Bizim çalışmalarımız hem yerelde hem genelde olacak. Ülkemize, milletimize, devletimize yönelik dışarıdan saldırılar var. Bunları maalesef kendi aramızdaki kardeşlerimiz ile yapıyorlar. İnşallah bu seçim bunların cevabını verecektir.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar