AK Parti İzmir’de istifalar devam etti

İzmir'in Gaziemir ve Çiğli ilçelerinin ardından Seferihisar’da da AK Parti’den istifalar geldi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir’de istifalar devam etti

İzmir'in Gaziemir ve Çiğli ilçelerinin ardından Seferihisar’da da AK Parti’den istifalar geldi. Gaziemir İlçe Teşkilatı'nda SKM eski Başkanı Cafer Öztürker, tanıtım ve medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederken meclis üyeliği dosyasını da geri çekti. Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Gülgün Yorgancılar da meclis üyesi olmayacağını ifade ederken partiden istifa etti. Son istifa eden isimse Hüseyin Tavas oldu. Tavas, meclis üyeliği talebini sonlandırdı.

AK Parti’nin önemli isimlerinden Seferihisar İlçe Başkanı Ümit Cingöz ve Çiğli Grup Başkan Vekili Sıddık Soysal, adaylık seçimine tepki olarak istifa kararı aldı. Seferihisar İlçe Teşkilatı’na uzun yıllardır başkanlık eden Cingöz, belediye başkanlığı için Hamit Nişancı’nın aday gösterilmesine tepki olarak istifa etti. Cingöz’ün, 100’den fazla kişiyle birlikte bugün istifasını açıklayacağı öğrenildi.

AK Parti’de bir istifa da Çiğli’de yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ın, Balçova’da düzenlenen zirvede Adnan Yılmaz’ı aday ilan etmesine sert itirazlarda bulunan Çiğli Meclis Grup Başkan Vekili Sıddık Soysal istifa etti. Soysal, istifa kararını sosyal paylaşım sitesinde duyurdu. CİHAN

Yorumlar