Afyonkarahisar'a atanan Vali Güner'in yoluna gül döküldü

Tunceli Huzurevi'nde kalan 93 yaşındaki Hıdır Malkoç, Afyonkarahisar'a atanan Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner’i uğurlarken yoluna gül döktü.Valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar'a atanan Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner’i uğurlama törenine,...

Google Haberlere Abone ol
Afyonkarahisar'a atanan Vali Güner'in yoluna gül döküldü

Tunceli Huzurevi'nde kalan 93 yaşındaki Hıdır Malkoç, Afyonkarahisar'a atanan Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner’i uğurlarken yoluna gül döktü.

Valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar'a atanan Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner’i uğurlama törenine, çok sayıda kurum müdürü ve vatandaş katıldı. Kurum müdürleri ve vatandaşlarla vedalaşmak için valilik önüne inen Vali Hakan Yusuf Güner, kapıda 93 yaşındaki Hıdır Malkoç tarafından karşıladı. Vali Güner’i çok sevdiğini belirten Malkoç, bestesini okuduktan sonra Vali Güner’in ayaklarına gül döktü. Duygulanan Güner, Malkoçoğlu’na sarılarak teşekkür etti. Tunceli Huzurevi'nde kaldığı zamanlarda Vali Güner’in kendisini sürekli ziyaret ettiğini ve kendisiyle ilgilendiğini belirten Hıdır Malkoç, “Huzurevinde kalıyorum. Vali Bey beni ziyaret etti. Sağ olsunlar bana sürekli moral verdi. Ben de bunun için onun yoluna gül döktüm.” dedi.

Vali Güner, kurum müdürleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kara yoluyla Tunceli’den ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar