7'den 77'ye mali müşavirler sağlıklı yaşam için Kaz Dağları'nda

Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünü ziyaret eden Balıkesir Mali Müşavirler Odası Üyeleri, doğa sporlarının önemli noktalarından Kaz Dağları'nda, sezonun ilk doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi. Balıkesir'in Susurluk,...

Google Haberlere Abone ol
7'den 77'ye mali müşavirler sağlıklı yaşam için Kaz Dağları'nda

Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünü ziyaret eden Balıkesir Mali Müşavirler Odası Üyeleri, doğa sporlarının önemli noktalarından Kaz Dağları'nda, sezonun ilk doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Balıkesir'in Susurluk, Ayvalık, Burhaniye, ve Edremit İlçeleri Serbest Mali Müşavirlik Odası üyeleri Kaz Dağları'nda trecking keyfi için buluştular.Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Demirbaş'ın ve alan kılavuzlarının eşliğinde Kaz Dağları Milli Parklar alanına giren Balıkesir'in mali müşavirleri aileleriyle yürüyüş yaparak stres attı.

Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Demirbaş, "Kazdağları'nda bulunmanızdan çok memnun oldukb Bizim sloganımız "7'den 77'ye sağlıklı yaşam", biz bunu her kese öneriyoruz.'' derken kucağında bir buçuk yaşındaki çocuğuyla yürüyüşe katılan babaya ''Sıfır 1 buçuklar bizim geleceğimiz. Onlar miraslarımız.'' ifadelerini kullandı.

Kulüb Başkanı Mustafa Demirtaş '' Balıkesir Serbest Mali Müşavir Odası üyeleriyle yürüyüşümüz Sarıkız'da tanıtım yapıp, Tozlu Dereden yaklaşık 3 kilo metre yürüyüşten sonra Memetalan Köyü çay kenarında balık keyfiyle stres atmış olarak Doğa tutkunlarını uğurlayacağız.'' dedi.

CİHAN

Yorumlar