GÜNCELLEME - Tartıştığı kocasını vurduğu iddiası

- Bursa'da, uzman çavuş olan eşini tabancayla vurarak ölümüne neden olduğu öne sürülen kadın, adliyeye sevk edildi ZANLININ İFADELERİ VE ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Tartıştığı kocasını vurduğu iddiası

BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, uzman çavuş olan eşini tabancayla vurarak ölümüne neden olduğu öne sürülen kadın, adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, Ertuğrulgazi Mahallesi Gümüş Sokak'taki lojmanda yaşayan 4 çocuk sahibi Jandarma Uzman Çavuş M.T. (33) ile eşi G.T. (23) arasında, evin temizliği yüzünden tartışma çıktı.

Bir süre tartıştıktan sonra M.T. belindeki tabancayı çıkardı. G.T'nin, kötü bir şey yapabileceği düşüncesiyle eşinin elinden almaya çalıştığı tabanca ateş aldı.

Kurşunun eşinin göğsüne isabet etmesi üzerine şoka girerek evden çıkan G.T, komşularından yardım istedi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan M.T'yi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. M.T, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

M.T'nin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Korumu morguna kaldırıldı. G.T ise İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlı emniyetteki ifadesinde, eşiyle uzun süredir tartışma yaşadıklarını, olay gecesi eve geldiğinde mutfaktaki bulaşıklar yüzünden yeniden tartıştıklarını, eşinin belindeki tabancayı çıkardığını görünce kötü bir şey yapabileceğini düşünerek silahı almaya çalışırken tabancanın ateşlendiğini söylediği öğrenildi.

G.T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar