Başkan Köksoy terörü kınadı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sınırın Irak tarafında meydana gelen terör saldırısını kınadı.Başkan Köksoy, Hakkari’den gelen terör saldırısı haberinin kendilerini derinden üzdüğünü söyleyerek,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Köksoy terörü kınadı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sınırın Irak tarafında meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Başkan Köksoy, Hakkari’den gelen terör saldırısı haberinin kendilerini derinden üzdüğünü söyleyerek, ’’Hakkari’de bölücü terör örgütü tarafından alçakça bir saldırı sonrası askerlerimiz ile güvenlik korucumuz şehit olmuştur. Bu hain saldırılar milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler tarafından sinsi planları olsa da, kardeşliğimize asla nifak sokamayacaklardır.

Bu hain saldırılar karşısında her zamankinden çok daha fazla birbirimize sarılmamız, teröre, teröriste ve terörün arkasındaki odaklara karşı dik duruşumuzu sürdürmemiz gerekmektedir.

Yapılan bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza ise yüce Rabbimizden acil şifalar vermesini diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

Yorumlar