Fiat'tan ticari araçlarda 0 faizli kredi imkanı

Fiat, 2016 model yılı ticari araç sahibi olmak isteyenler için eylül ayı kampanyası kapsamında sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fiat'tan ticari araçlarda 0 faizli kredi imkanı
Fiat'tan yapılan açıklamaya göre, eylülde 2016 model yılı Fiat Doblo veya Yeni Fiat Fiorino modellerinden birini satın almak isteyenler, Koç Fiat Kredi işbirliği sayesinde 30 bin liraya 15 ay vadeli ve 0 faizli veya 24 bin liraya 20 ay vadeli ve 0 faizli kredi kullanma ayrıcalıklarına sahip olacak.

Tercihini Fiat Pratico'dan yana kullanmak isteyenler ise kampanya kapsamında 3 bin 500 liralık nakit indiriminden veya 30 bin liraya 30 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi fırsatından yararlanabilecek.

Fiat'ın Ducato ve Fullback modelleri için ise ise 50 bin liraya kadar 12 ay vadeyle 0 faizli veya 36 bin liraya kadar 18 aya varan vadeyle 0 faizli kredi kampanyaları ön plana çıkıyor. Tüm model yıllarındaki ticari araçlarda çiftçilere özel yılda bir ödemeli 4 yıl vadeli kredi fırsatı sunan şirket, "10 Numara Fiat" programı kapsamında ise "500 TL'lik Servis Hediyesi" kampanyasıyla esnaf ve KOBİ'lere avantajlar sunuyor.

Yorumlar