Başkan Doğan’ın mahalle gezileri devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçiriyor.Her türlü hava şartına rağmen haftada en az 2 gün geleneksel hale getirilen mahalle gezilerinde adım atmadık cadde sokak bırakılmıyor. Mahalle muhtarlarının...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Doğan’ın mahalle gezileri devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçiriyor.

Her türlü hava şartına rağmen haftada en az 2 gün geleneksel hale getirilen mahalle gezilerinde adım atmadık cadde sokak bırakılmıyor. Mahalle muhtarlarının da yer aldığı inceleme gezisinde eksikler yerinde tespit ediliyor, vatandaşlarla bire bir görüşmeler yapılıyor. Başkan Doğan bu kapsamda son mahalle gezisini Alikahya Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Başkan Doğan’a inceleme gezisine Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, AK Parti İzmit İlce yöneticisi Ali Erdem, mahalle temsilcisi Recep Kahveci ile muhtar Enver Gökbudak da eşlik etti. Başkan Doğan ve beraberindekiler saatlerce cadde ve sokakları tek tek dolaşarak eksikleri yerinde gördüler. Esnaflarla ve bölge sakinleriyle sohbet eden, onların istek ve şikayetlerini dinleyen İzmit Belediye Başkanı, inceleme gezisinin ardından teknik ekibiyle bir değerlendirme toplantısı yaptı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat D.r Doğan mahalle gezisinde yaptığı açıklamada, "Alikahya bizim gözbebeğimiz. Şimdiye kadar çok hizmetler yaptık. Kapalı pazarımızı da yakında tamamlamış olacağız. Yeni parklar yaptık, eski parkları yeniledik, cadde ve sokakları asfalt ve parke ile kapladık. Mahallemizdeki rutin işler devam ediyor. Camilerimize, okullarımıza desteğimiz bundan sonrada devam edecek. Ülkemizin hatta Avrupa’nın en güzel statlarından birisi bu bölgede yapıldı” dedi.

Mahalle muhtar Enver Gökbudak da İzmit Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek Başkan Doğan ve ekibine teşekkür etti.

Yorumlar