Zuhal Topal'la Sofrada nerede çekiliyor?

Zuhal Topal'la Sofrada nerede çekiliyor, çekimler nerede yapılıyor? Sevilen yarışmada meydana gelen format değişikliği sonrası yarışmanın çekildiği ev merak konusu oldu. Yarışmanın yeni bölümlerine koronavirüs önlemleri kapsamında artık sadece bir yerde çekiliyor. Peki, Nerede?

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal'la Sofrada nerede çekiliyor?

Televizyon ekranlarının sevilen programlarını da koronavirüs çok olumsuz bir şekilde etkiledi. Birçok dizi, yarışma ve eğlence programı yeni döneme göre kendini ayarlamak zorunda kaldı. Özellikle de Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından alınan tavsiye kararlarından sonra, toplumun tamamında uyulması gereken kurallar belirlendi. Bunların başında doğal olarak sosyal mesafe kuralı geliyor. Herkesin bu kurala uyması gerekiyor. Bu kurala uymayanlara gerekirse cezalar da kesiliyor. 

Hal böyle olunca televizyonlarda yayınlanan diziler, yarışma programları ve eğlence programları da kendilerini buna göre dizayn etmek zorunda kaldı. Birçok dizi, sırf bu kurallara riayet etmenin güçlüğü nedeniyle çekimlerine ara verdi. Bazı programlar iptal edildi. Bazı programlar da format değişikliğine giderek şartlara ayak uydurmaya çalıştı. 

Şartlara ayak uydurn programlardan birisi de Zuhal Topal'ın kendi adıyla sunduğu program oldu. Program yeni döneme uyum sağlayarak gelin ve kaynanaların evlerinde değil de sadece bir yerde belirlenen bir mekanda çekimleri yapma kararı aldı. Peki, Zuhal Topal nerede çekiliyor? Birçok insan Zuhal Topal programının nerede çekildiğini merak ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada programının çekildiği yer konusunda küçük de olsa bir bilgiye sahip olduk.

Koronavirüs salgını sebebi ile sevilen yarışmada format değişikliğine gidildi. Her gün yeni bir gelinin evinde çekimleri yapılıyordu ancak şimdi gelinler yarışmanın belirlediği eve gelip yemeklerini pişirip servis edecekler. Zuhal Topal format değişikliğini geçen hafta final günü program severlere duyurdu. Koronavirüs salgını dolayısıyla tedbir amaçlı böyle bir değişikliğe gidildi. Fragmanda tanıtımı yapılan ev ise izleyiciler tarafından merak edildi. Büyük bir bahçesi havuzlu villanın nerede olduğu merak konusu oldu ve yarışma izleyicileri Zuhal Topal'la Sofrada Nerede Çekiliyor, diye arama yapmaya başladı. Zuhal Topal’la Sofrada Nerede Çekiliyor? İşte Zuhal Topal'ın yeni çekim yeri konusundaki detaylar:

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması artık tek bir evden yayın yapacak. Değişik evlerde yayın yapmasına alışkın olduğumuz program virüs salgını sebebi ile formatını değiştirdi. Böylece gelinlerin her gün ileri sürdüğü bahanelerde, fırınım pişirmedi, malzemelerim eksik kaldı, burası benim evim değil bir tanıdığımın evi gibi bahanelerden de kurtulmuş olunacak. Bütün gelinler aynı şartlar altında yarışıp aynı mutfakta yemek pişirecekler. u şekilde daha adaletli sonuçlar çıkacağı ümid ediliyor. Sadece yemekleri ve sunumları puanlanacak olan gelinlerin daha isabetli puanlar alması bekleniyor.

Bütün bunların yanı sıra Zuhal Topal'la Sofrada nerede çekiliyor diye merak edebilirsiniz. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. İstanbul'un Beykoz ilçesinde bir villada gerçekleştrilen çekimler tüm heyecanı ile sürüyor. 

ZUHAL TOPAL AÇIKLADI

Zuhal Topal yarışmanın artık tek bir evde çekileceğini açıkladı. Gelinler artık aynı şartlar altında yarışacak. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının çekildiği ev ise izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Zuhal Topal'la Sofrada Nerede Çekiliyor

Yorumlar

Süheyla Tosyalı Zuhal topalin programi nerde cekiliyor