Zuhal Topal Şeyma geline kaç puan verdi? Zuhal Topal 1 Mayıs verdiği puan

Zuhal Topal bugün kaç puan verdi yada 1 Mayıs Cuma günü yarışan Şeyma geline kaç puan verdi? Şeyma Esen Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? Bugün yarışan gelin Şeyma Esen oldu. Şeyma 25 yaşında 6 aylık evli. Zuhal Topal Şeyma geline kaç puan verdi? Detaylar yazımızda

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal bugün Şeyma geline kaç puan verdi?

Zuhal Topal bugün 1 Mayıs kaç puan verdi, sorusu yarışmayı izleyen seyirciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal Şeyma'ya kaç puan verdi?

Hafta boyunca kıyasıya rekabetin sürdüğü Zuhal Topal'la Sofrada hafta finaline geldi. Hafta finali gelinin alacağı puan birinciyi belirleyecek. Bugüne kadar yarışan gelinlerden en yüksek puanı alan Salı günü gelini Zuhal Akçelik oldu. Zuhal toplamda 29 puan aldı. Bugün yarışan gelin Şeyma'nın birinci olabilmek için bu puanı geçmesi gerekiyor. Zuhal Topal Şeyma'ya kaç puan verdi çok önemli rol oynuyor.

Zuhal Topal'ın verdiği puan haftanın birincisini belirlemede büyük rol oynuyor. Bu yüzden Zuhal Topal bugünkü geline kaç puan verdi izleyici tarafından merak ediliyor. 

ZUHAL TOPAL 1 MAYIS ŞEYMA GELİNE KAÇ PUAN VERDİ?

Zuhal Topal'ın bugün Şeyma geline verdiği puan birazdan belli olacak. Topal, bugün Şeyma gelinin yemeklerini beğenecek mi? Bu hafta Zuhal Topal'la sofrada yarışmasında 2 yeni gelin yarıştı. Onlardan biri de Şeyma oldu. Şeyma 6 aylık evli. Kayınvalidesi ile birlikte yaşıyor. Aşçı olan Gülsüm hanıda mutfak konusunda epey şey öğrenmiş. Bugün Şeyma'dan Erzurum mutfağından da lezzetler bekleniyor. Büyük ödülü kazanmak için yarışan gelin kendine ve elinin lezzetine güveniyor. Ancak fragmandanda anlaşılacağı gibi bugün tatsız olaylar yaşanması bekleniyor.

Zuhal Topal bugün Şeyma geline 6 puan verdi. Şeyma'nın kayınvalidelerden aldığı puan ise aşağıda:

 Zuhal Topal bugünkü geline kaç puan verdi

ŞEYMA ESEN KİMDİR?

Şeyma Esen 25 yaşında. 6 aylık evi Aslen Erzurumlu. Ev Hanımı olan Şeyma Esen aşçı kayınvalidesinden mutfak konusunda epey püf nokta öğrenmiş. Zuhal Topal'la Sofrada hafta finali yarışmacısı olan Şeyma 1995 yılında doğdu. Kayınvalidesi Gülsüm hanım aslen Antalyalı. Akdeniz mutfağını kaynananasından öğrenen Şeyma elinin lezzetine güveniyor.

  • 25 yaşında
  • 1995 doğumlu
  • 6 aylık evli
  • Aslen Erzurumlu

 

 

Yorumlar