Zuhal Topal 27 Mart 2020 Cuma kim kazandı? Puan Durumu

Zuhal Topal'la sofrada programı 27 Mart 2020 Cuma günü itibariyle bir hatfayı daha geride bırakıyor. Yarışmanın bugünkü etabında hafta boyunca yarışan gelinler ve kaynanaların aldıkları toplam puanlar belli olacak. Peki, kim kazandı, Zuhal Topal puan durumu nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal puan durumu 27 Mart 2020 Cuma

Zuhal Topal puan durumu 27 Mart 2020 Cuma günü itibariyle bir hatfayı daha kapatıyor. Yarışmanın bugünkü etabında hafta boyunca yarışan gelinler arasında kimin kazanacağı belli oluyor. Yarışmayı kazanan gelin 15 TL değerindeki ödülün sahibi olacak. Fox Tv ekranlarında Hafta İçi Her Gün yayınlanan program izleyiciler tarafından beğeni ile izleniyor. Haftanın beşinci günü ekranlardaki yerini alan yarışmada bugün yarışanlar Büşra Tekin ile kaynanası Kadriye Tekin oluyor. Büşra Tekin ile kaynanası Kadriye Tekin'in evine konuk olan kaynanalar yemekleri yedikten sonra puanlama yapacaklar. Peki, Zuhal Topal 27 Mart 2020 Cuma kim kazadı, Puan Durumu ne oldu? 

İÇİNDEKİLER

1. Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart Puan Durumu

1.1 Hasret'in menüsü

1.2 25 Mart Puan Durumu

2. 369. Bölüm Fragmanı

3. Zuhal Topal'la Sofrada Yarışma Başvurusu Nasıl Yapılır?

4. Zuhal Topal Kimdir?

 

Zuhal Topal'la Sofrada 27 Mart Cuma günü yarışan Büşra gelin 28 yaşında, 8 yıllık evlidir. 8 buçuk aylık bir bebeği var. Aslen Çankırılı olan gelin iddialı konuşuyor. Büşra Tekin kayınvalidesi Kadriye Tekin ise, 53 yaşındadır. Yaklaşık 40 yıl Almaya da yaşamış. Üç çocuk sahibi olan Kadriye hanım, üç de torun sahibidir.

BÜŞRA GELİNİN DAHA ÖNCEKİ YARIŞMASINDAN BİR KESİT

 

Zuhal Topal bugün gündemdeki koronavirüs salgınından bahsetti. Hollanda'da bir belediyeninin çalışanlarına kelle paça çorbası ikram ettiğini söyledi. Biz yıllardır kelle paça içiyoruz, korona çok yanlış ülkeye geldin dedi. Şükran Hanım Güneş Hanımı ikili oynamakla suçladı. Güneş Hanımın karşılığı ise sert oldu. Saygısızlık yapma diye çıkışan Güneş Hanım Şükran Hanım hakkında yanlış yargılara vardığını söyledi. Öte taraftan dün yaşananlara değinildi ve sofrada yaşananlar eleştirildi. Zuhal Topal Puan Durumu pek çok izleyen tarafından merak ediliyor. İşte Zuhal Topal'la sofrada puanlar nasıl oldu?

Haftanın birincisi bir puan farkla Feruza gelin oldu. 15 bin tl yi Feruza kazandı.

Zuhal Topal 27 Mart Puan Durumu

Nilgün hanım 3 puan
Güneş hanım 3 puan
Şükran hanım 7 puan
Kadriye hanım  7 puan
Zuhal Topal x
Toplam  20 puan

 

1. Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart Puan Durumu

Haftanın dördüncü gününde 26 Mart Perşembe günü Zuhal Topal Hasret geline konuk oldu. Zuhal Topal her zamanki espirileri ile izleyenlere güzel dakikalar yaşattı. Hasret gelin ve Nurten hanım haftanın birincisi olup büyük ödülü alacaklarına inandıklarını ve iddialı olduklarını söyledi. Bakalım Zuhal Topal 26 Mart Perşembe Puan Durumu ne olcak?

Hasret'in yemekleri genel olarak beğenildi. Ancak bunun Zuhal Topal puanlarına yansıyıp yansımayacağı belli değil. Çorba olarak 'Kelle Paça' yapan gelinin çorbası bütün kayın valideler tarafından çok iyi olarak nitelendirildi. Bakalım Zuhal Topal'la Sofrada puanları ne olacak.

Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

1.1 Hasret Gelinin Menüsü

  • Kelle Paça Çorbası
  • Etli Yaprak Sarma
  • Biber Borani
  • Ispanaklı Kiş
  • Kaz Etli Tirit
  • Bulgur Pilavı
  • Brokoli Salatası
  • Kalbura Bastı

 

1.2 Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart Perşembe Puan Durumu

Nilgün hanım 5 puan
Güneş hanım 4 puan
Şükran hanım 6 puan
Kadriye hanım  6 puan
Zuhal Topal 8
Toplam  29 puan

 

2. ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 369. BÖLÜM FRAGMANI 

3. ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Zuhal Topal'la Sofrada Başvuru Formu:

Zuhal Topal'la Sofrada Başvuru Formu
Zuhal Topal'la Sofrada Programı Başvuru Formu

 

Zuhal Topal'la Sofrada İletişim Numarası ise şu şekilde: 0 543 743 07 43

Yarışmada bu sezonda puanlama şekilleri değişti. Kayın valideler bir verdikleri puanı bir daha kullanamıyorlar. Yarışmada büyük ödül ise 15 bin lira.

4. ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal 23 Eylül 1976 yılında doğdu. İstanbul doğumlu olan güzel sunucu evli ve bir çocuğu var. İzleyici onu en çok 'Geniş Aile' dizisindeki 'şukufe' rolü ile sevdi.

Zuhal Topal ile ilgili detaylı bilgi için şu adrese de bakabilirsiniz: https://tr.wikipedia.org/wiki/Zuhal_Topal

  • Zuhal Topal aslen Gaziantepli'dir.
  • 43 yaşındadır.
  • Asıl mesleği ise oyunculuktur.

 

 Kaynak: Fox Tv , Wikipedia

Yorumlar