Zara parfümleri nasıl, kullananlar memnun mu? İşte kullanıcı yorumları

Dünyaca ünlü moda markası Zara ürettiği parfümler ile de kadınların bir numaralı tercihi. Markadan vazgeçmeyen kadınlar en güzel Zara parfüm hangisi merak ediyor, markanın parfüm çeşitleri ve bu markaya ait parfüm yorumları haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Zara parfümleri nasıl, kullananlar memnun mu?

Zara dünya çapında üreettiği ürünler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Zara parfümleri de kadınların tercihleri arasında yer alıyor. Peki en güzel parfümleri hangisi, parfüm önerileri ve parfüm yorumları kadınlar tarafından merak ediliyor. Zara parfüm çeşitlerinden birini tercih etmeden önce mutlaka haberimize bir göz atın.

Markanın parfüm yorumları kadınların en çok merak ettiği konular arasında yer aldı. Bizde sizler için markanın parfüm çeşitlerini ve yorumlarını derledik. İşte detaylar.

Bu markanın parfümlerinden denemiş biri olarak, markanın en çok sevilen ve tercih edilen parfümlerini sizler için derledik. İşte en markanın parfümlerini kullananların yorumları.

Favori Ürünlerden Biri: Zara Femme Parfüm

Zara'nın akıllarda en çok kalan kokularından biri. Feminen kadınların bir numaralı tercihi olan bu koku hafifliği ile tercih ediliyor. Çok ağır notalara sahip olmayan Femme Parfüm, ferahlık hissi veriyor. FEmme Parfüm 200ML : 99 TL'den satılıyor. Fiyat ve performans karşılaştırması yapıldığında ürün gayet iyi.

Zara Femme Parfüm yorumları şöyle:

 

Twilight Mauve Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Yaza merhaba dediğimiz şu sıralarda tercih listenizin başına yazabileceğiniz ve yine fiyat ve performans bakımından harika bir ürün. Yaz aylarnda kullanılabilecek en güzel Zara parfümlerinden. Twilight Mauve 100 ML: 130 TL

Twilight Mauve yorumları genelde olumlu. Özellikle yaz ayları için vazgeçilmez kokulardan biri olduğunu kullanan kadınların ortak görüşü.

Red Vanilla Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Vanilya kokusunu seven hanımlar bu kokuyu rahatlıkla tercih edebilir. Mauve Parfğme göre biraz daha ağır bir koku bu yüzden kış aylarında daha çok tercih edilebilir. 

 

Gardenia Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Miss gibi bir portakal kokusu ve vanilya notaları Eğer portakal kokusu sizi mest ediyorsa kesinlikle tercihiniz bu parfümden yana olmalı. Zarif hanımların tercihi olan bu koku mağazalarında 130TL'den satılıyor. 

Nuit Parfüm Fiyatı ve Yorumları

En güzel parfümlerinden biri de Nuit Parfüm, mağazalarında 100 ML 89 TL'den satılıyor. Fiyatına göre performansı ve kalıcılığı gayet iyi. Ağır bir parfüm olması sebebi ile gece kokusu olarak tercih edilebilir. Zara Femme kokusunun daha ağır bir versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Kokunun kalıcılığı muhteşem. Nuit Zara Femme'den daha baskın bir koku. İçeriğinde bulunan vanilya ve kayısı koksunun muhteşem dansı bulunuyor.

Eğer sizlerde Zara parfümlerinden kullanıyorsanız yorumlarınızı aşağıdaki yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar