Zalim İstanbul neden final yaptı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul bu akşam final bölümü ile ekralarda. Zalim İstanbul izleyicisi Zalim İstanbul neden final yaptı merak ediyor. İşte diziye final kararı aldıran sebepler

Google Haberlere Abone ol
Zalim İstanbul neden final yaptı?

Zalim İstanbul izleyicileri, koronavirüs sonrası Agah Bey'in ölümüne tanık oldu. Agah Bey rolüne hayat veren Fikret Kuşkan kronik rahatsızlıkları oldğunu söyleyerek diziden ayrıldı. Fikret Kuşkan'ın diziden ayrılmasından sonra 3 bölüm daha erkanlara gelen dizi bu akşam final yapıyor. Peki Zalim İstanbul neden final yaptı. İşte sebepler.

37 bölümdür izleyici ile buluşan Zalim İstanbul neden final yapıyor. Başrol oyuncusu Fikret Kuşkan'ın ayrılmasının ardından 3 bölüm daha ekranlara gelen dizi bu akşam sevenlerine veda ediyor. 

Agah Bey'in ardından Şeniz ve Ceren'de balkondan düşerek öldü. Oyuncular birer birer diziden ayrıldı.

Zalim İstanbul’un Neden Final Yaptı?

Medyaradar'ın haberine göre, Şeniz karakterini canlandıran Mine Tugay'ın setteki sinirli ve huysuz tutumları diziyi finale götüren sebeplerden biri.

Avşar Film tarafından yapılan dizi bu akşam son bölümü ile ekranlara geldi.

Reytingleri düşen dizinin reyting skorunda Star TV de yayınlanan Sefir'in Kızı dizisinin etkisi olduğu söylentiler arasında yer alıyor.

Zalim İstanbul finale giderken öncelikle diziden Fikret Kuşkan ayrıldı. Agah Bey Cenk'in babası olmadığını öğrenince kalp krizi geçirdi. Ardından Şeniz ve Ceren balkonda boğuşurken düşerek ikisi birden öldü. Final bölümünde ise neler olacak merakla bekleniyor. Diziye yakışan bir bölüm bekleniyor. 

Final bölümünde Cemre gerçek babasının kim olduğunu öğreniyor.

 

Yorumlar