YouTube Premium ücretine yüzde 75 zam

YouTube Premium aboneliği fiyatları 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren güncelleniyor. Buna göre yüzde 50'den 75'e varan bir zam söz konusu.

Google Haberlere Abone ol
YouTube Premium ücretine yüzde 75 zam

YouTube Premium abonelik ücretine yüzde 75 oranında zam yaptı. 

Youtube'dan abonelerine gönderilen bildirimde, Premium ücretlerine yüzde 75 zam yapılacağı belirtildi. 

Youtube tarafından gönderilen bilgilendirme notu şöyle: 

YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube keyfi sunuyoruz. Size mükemmel hizmet ve özellikler sunmaya devam edebilmek için aylık₺16,99 olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık ₺29,99 olarak güncelleyeceğiz.

Bu değişiklik, 21 Kasım 2022 tarihinde veya sonrasında başlayan bir sonraki faturalama döneminizde uygulanacak. Hesabınızın durumunu ve faturalama bilgilerinizi kontrol etmek için Ayarlar > Satın Alınanlar ve Üyelikler sayfasına gidin. Tüm üyeler diledikleri zaman aboneliklerini buradan askıya alabilir veya iptal edebilir.

Arka planda oynatma ve videoları indirip internetsiz izleme özellikleriyle reklamsız YouTube ve YouTube Music uygulamasıyla 100 milyondan fazla şarkıya kesintisiz erişim gibi sevdiğiniz avantajlar YouTube Premium tarafından sunulmaya devam edecek. Üyeler ayrıca deneysel yeni özellikleri denemek ve müzik sanatçılarıyla özel etkinlik sonu partilerine katılmak imkanına da sahip olacak. Bu güncelleme hem daha fazla Premium özelliği geliştirmemize hem de YouTube'da severek izlediğiniz içerik üreticileri ve sanatçıları desteklemeye devam etmemize olanak tanıyacak.

 

Yorumlar