Youtube Music Kütüphanesine gelişmiş özellikler geliyor

Youtube Music Kütüphanesi Google tarafından geliştiriliyor. Çok kullanılan müzik uygulaması kullanımı artık daha kolay hale geliyor. Tasarım değişiklikleri ile birlikte görsel kullanım rahatlığı da getirecek.

Google Haberlere Abone ol
Youtube Music Kütüphanesine gelişmiş özellik

YouTube Music Kütüphanesi Google tarafından kullanıcılara sunulan müzik yayın latformudur. Google bu yayın platformunda bazı geliştirmeler yapıyor. Görsel ve kullanım açıdan ufak değişiklikler gelecek olan Youtube Music Kütüphanesi ile müzikleri çalma listelerine eklemek, sevilen ve beğenilen şarkıcıları favorilere eklemek artık daha kolay hale geliyor.

Spotify'a rakip olarak Google tarafından geliştirilen YouTube Music, geliştirlmeye devam ediyor.

Google'ın yapacağı bazı değişiklikler ile YouTube Music kullanımı daha kolay hale gelecek. Tasarım değişikliği ile görsel kullanım rahatlığı da düşünülmüş.

Müzik kütüphanesinde müzikere erişim artık daha kolay hale geliyor. Ayrıca faori snatçılarınızı artık ha rahat çalma listenize ekleyebilirsiniz. 

İstenilen şarkı ya da snatçıya daha kolay erişim sağlanacak. Ayrıca sevilen şarkıcıların son albümleri ve çalma listeleri de son dinlenen müziğe göre listede sunulacak. 

YouTube Music Kütüphanesinin güncelenen tasarımında artık sevilen şarkıcıyı listeye eklemek için şarkıcının sayfasına gitmeye gerek kalmayacak. Direk tek tuşla eklenebilecek.

Google uygulamayı geliştirme çalışmalarına başlayalı bir ay olmuştu. Şu an için geliştirilen özellikler kullanıma alınmadı. Test aşamasına geçmesi bekleniyor.

Yorumlar