Young Sheldon neden Netflix'den kaldırıldı?

Young Sheldon dizisinin neden Netflix'ten kaldırıldığı seyirci tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Young Sheldon neden Netflix'den kaldırıldı?

Young Sheldon dizisi Netflix'ten bir anda kaldırıldı. Diziyi izleyenler dün itibariyle yeni bölümleri izlemek isterken bir anda dizinin açılmadığını fark etti. İlerleyen saatlerde ise dizinin izlenemeyeceği uyarısı çıktı. Bu ani ve anlam verilemeyen kararın neden alındığı ise merakla soruluyor. 

YOUNG SHELDON NEDEN NETFLIX'TEN KALDIRILDI?

Henüz 8-9 yaşlarında üstün zekasıyla herkesi şaşırtmayı başaran Sheldon Cooper, kısa süre içerisinde lise eğitimine başlıyor. Bilim dünyasını şaşırtan bir zekaya sahip olan genç Sheldon'un parlak hayatını anlatan dizi Netflix'te ilgiyle izleniyordu. Ancak bir anda platformdan kaldırıldı.

Zeki ama beceriksiz dokuz yaşındaki Sheldon Cooper, bu "The Big Bang Theory" uyarlamasında zekasının herkesi şaşkına çevirdiği liseye başlar.

Dizinin başrolünde, Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber'in oynadığı dizinin yapımcıları ise, Chuck Lorre, Bill Prady, Steve Molaro, Todd Spiewak'tı.

Dizinin neden platformdan kaldırıldığına dair ise henüz resmi bira açıklama bulunmuyor.

KULLANICILAR TEPKİLERİNİ SOSYAL MEDYADAN DİLE GETİRDİ

Twitter kullanıcıları, Young Sheldon dizisinin Netflix'ten kaldırılmasına tepki gösterdi. İşte bu konuyla ilgili bazı yorumlardan bir özet:

@reyogrt:
"Young Sheldon dizisini neden kaldırdığınızı açıklasanız keşke, dünya kadar para veriyoruz size! Severek seyrettiğimiz diziye devam etmek için bir açıyorum #Netflix'i dizi listemizden uçmuş ve hiçbir açıklama yok, bari geri gelecek mi ondan haber verin @netflixturkiye"

@Rbs_clt:
"les sujets abordés dans Young Sheldon sont trop bien" (Young Sheldon'da işlenen konular çok güzel)

@rengimsine:
"Young Sheldon sevilen ve yeni bir dizi. Pat diye kaldırılma sebebi nedir? @netflixturkiye"

@20kamyoncakil:
"@netflixturkiye Young sheldon dizisini neden kaldırdınız?" (Bu kullanıcı birkaç kez aynı soruyu sormuş gibi görünüyor.)

Diğer yorumlar arasında dizinin tadını çıkaran, yeni bölümleri bekleyen ve farklı diziler hakkında konuşan kullanıcılar da bulunuyor. Netflix'in Young Sheldon dizisini neden kaldırdığına dair bir açıklama yapılmamış gibi görünüyor, ve bu durum bazı hayranların rahatsızlık duymasına neden olmuş gibi görünüyor.

 

Yorumlar