Yeşil Kart sitesi neden açılmıyor, Green Card sitesi çöktü mü?

Yeşil Kart sitesi neden açılmıyor, Green Card sitesi çöktü mü? Green Card sitesi çöktü mü? Dv Program State Green Card sitesine ulaşmaya çalışan kişiler hatayla karşılaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeşil Kart sitesi neden açılmıyor, Green Card?

Yeşil Kart sitesi neden açılmıyor, Green Card sitesi çöktü mü? Bu nedenle Green Card sitesi hata veriyor uyarısıyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar Green Card sitesi neden açılmıyor sorusuna cevap arıyor.

Green Card sitesi çöktü mü? Green Card sitesi neden açılmıyor? Dv Program State Green Card sitesi girişte hata veriyor. ABD’de yaşamak için Green Card almak isteyenler başvurunun son günlerinde yoğun ilgi gösteriyor. Ancak siteye girişte hatalar yaşanıyor.

Siteye erişimde yoğunluk yaşanmasından dolayı sitenin açılmasında zaman zaman hata ile karşılaşılıyor. Sitenin ne zaman düzeleceğine ilişkin bir bilgi henüz paylaşılmadı.

GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aracı bir kuruma gerek kalmadan Green Card DV Lottery başvurusunu ücretsiz bir şekilde kolaylıkla yapabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı üzerinden Green Card başvurusunu tamamlayabilirsiniz.

Site İngilizce olduğu için tüm adımların iyi anlaşılması ve doğru şekilde başvuru yapılması önem taşımaktadır.

Green Card başvuruları için son tarih 8 Kasım 2022 olacak.

GREEN CARD BAŞVURU ŞARTLARI

Ülkenin, Amerikan hükûmetince Green Card başvurusu yapabilen ülkeler arasında belirlenmiş olması. Türkiye, bu hakka sahip olan ülkelerdendir.

En az lise mezunu olmak. Eğer lise mezunu olma koşulu sağlanamıyor ise, bu durumda geçen son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir işte en azından 2 yıl süresince çalışmış olmak.

18 yaşını geçmiş olmak. 18 yaşından küçük kişiler, ebeveynlerinin denetiminde başvuru yapabilmektedir.

Green Card resmî web sayfası üzerinden başvuru yapmak.

Başvuruda kullanılan fotoğrafın, gerekli ölçülerle ve mevcut halimizle birebir uyumlu olması.

Başvuru sonrasında verilen numarayı mutlaka saklamak gerekmektedir.

Başvuru sonucunu http://www.dvlottery.state.gov sitesindeki "Katılımcı Durum Kontrolü" sayfasından kontrol edebilir ve Green Card alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz.

Yorumlar