Yeni başlayan dizilerde bu hafta

Yeni başlayan diziler listesinde bu hafta 7 yeni yapım bulunuyor. Bunlar arasında ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde oynadığı "İnci Taneleri" de bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni başlayan dizilerde bu hafta

Bu hafta yeni başlayacak 6 yeni diziyle ekranlara renk geliyor.

İşte bu hafta çeşitli platformlarda yeni başlayacak olan diziler: 

"What If...?" İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor

Box Office Türkiye'nin derlediği bilgilere göre, bu hafta televizyon ve dijital platformlarda altı yeni dizi yayına giriyor. Marvel'ın çizgi romanından uyarlanan What If...?, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Dizi, Marvel Sinematik Evreni'ndeki önemli olayların alternatif senaryolarını ele alıyor. Yeni sezon 24 Ocak 2024 tarihinde Disney+ platformunda izleyicilerle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan "İnci Taneleri" ile Dönüyor

Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri, 25 Ocak'ta Kanal D'de yayınlanacak. Dizi, haksız yere hapse giren Azem Yücedağ'ın hikayesini anlatıyor.

"Griselda" Gerçek Bir Hayat Hikayesini Anlatıyor

'Narcos' dizisinin yaratıcısı Eric Newman'ın imzasını taşıyan Griselda, tarihin en başarılı uyuşturucu kartellerinden Griselda Blanco'nun yaşamını konu alıyor. Dizi, 25 Ocak'ta Netflix'te başlayacak.

Youtube Fenomeni Mahsun Karaca'nın Dizisi: "Mahsun J."

Youtube'da popüler olan Mahsun Karaca'nın dizi projesi Mahsun J., 26 Ocak'ta GAIN platformunda izleyiciyle buluşacak. Dizi, mutluluğu arayan Mahsun ve arkadaşı Leyla'nın maceralarını anlatıyor.

"Expats" Roman Uyarlamasıyla Geliyor

Janice Y. K. Lee'nin romanından uyarlanan Expats, 26 Ocak'ta Prime Video'da yayınlanacak. Dizi, Hong Kong'da yaşayan Amerikalı üç kadının hayatlarını ele alıyor.

"Kopuk" Fox TV'de Başlıyor

Medyapım imzalı Kopuk, 27 Ocak'ta Fox TV'de izleyicisiyle buluşacak. Dizi, zenginden alıp fakire veren Ferhan'ın hikayesini anlatıyor.

Her biri ayrı bir hikaye ve anlatım tarzı sunan bu diziler, ekranların çeşitliliğini artıracak. İzleyiciler, bu hafta itibarıyla bu yeni yapımları takip edebilecekler. Her biri kendi alanında dikkat çekici olan bu yapımlar, farklı izleyici kitlelerine hitap ediyor.

Yorumlar