Yemin Son Bölüm Full HD İzle

Yemin Son Bölüm 9 Nisan 2020 Perşembe günü hayranlarının karşısına çıkıyor. Yemin dizisinde bugün Reyhan büyük bir tuzakla karşı karşıya kalır. Cavidan hiç boş durmaz ancak Reyhan kurulan tuzakları teker teker çözmek üzeredir. Ayrıca Reyhan'ı büyük bir sürpriz bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yemin Son Bölüm İzle FULL HD

Yemin Son Bölüm 9 Nisan 2020 Perşembe günü 19.00 itibariyle Kanal 7 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Cavidan Reyhan ve Emir'in mutluluğunu bozmakta kararlıdır. Ancak Emir ve Reyahn bebekleri iç.i,n büyük bir heyecan içindeler. Cavidan'ın vesilesi ile konağa girmeyi başaran Cemre ise bambaşka planlar içindedir. Yemin son bölüm sevenlerini yine ekrana kilitleyecek. 

8 Nisan 2020 Çarşamba: Cavidan artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Reyhan ve Emir mutlu oldukça Cavidan çıldırır. Reyhan'a olan nefreti artan Cavidan çiftin arasını nasıl açarım diye türlü planlar kurmaktadır. Reyhan ise bu durumun farkındadır ve Cavidan'ın hamlelerine karşı hamle yapmaya devam eder. Cavidan'ın öfkesine hakim olamadığı anlardan birinde hiç ummadığı bir şey Cavidan'ı bekler.

7 Nisan 2020: Yemin heyecan dolu yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Reyhan gün geçmiorki yeni olaylarla karşılaşmasın. Yemin son bölüm izleyicileri Reyhan'a kurulan tuzakları tek tek görecekler. Cavidan kötülüklerine devam eder ancak Reyhan hepsini gün yüzüne çıkaracaktır. 

Reyhan'ın kardeşi Gülsüm artık evdedir. Reyhan bunun sevincini yaşarken Gülsüm ise şok üstüne şok yaşamaktadır. Öte yandan Reyhan kardeşini yanında kalması için ikna etmeye çalışacaktır.

Emir'in yeni kararı karşısında kıskançlık krizleri geçiren Reyhan'ın neler yapabileceğine şahit olacak. Emir, Reyhan'ın okulunda hocalığa başlar ancak Reyhan'ın bundan haberi yoktur. Sınıfta durumla karşılaşan Reyhan şaşkınlığını gizleyemesede kıskançlık onu her saniye yer bitirir. Reyhan bu duruma acaba nasıl tepki verecektir?

Emir'in Cavidan hakkında öğrendikleri sonrasında nasıl hiddetlendiğine şahit olacak. Cemre'nin ifadesinde Cavidan'ın adını verdiğini öğrenen Emir ne tepki verecek? Yemin 156. Bölüm izleyenler Emir'in ve Reyhan'ın evlenip mutlu bir hayata adım attık. Reyhan ve Emir, Suna için seferber oldu. Cemre ise  intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır. Narin ise Kemal ile geçireceği son günlerin üzüntüsünü yaşamaktadır.

Yemin 142. Bölüm'de Emir, Reyhan'ı iyice köşeye sıkıştırıyor. Gerçekleri öğrenmek için elinden gelen bütün çabayı gösteren Emir, Reyhan'ın direnişiyle karşılaşır. Peki, Reyhan bu baskıya karşı pes edecek mi? Öte yandan Cemre ise Talaz'ın elinde bulunuyor. Bu durumdan kurtulmak için çalışıyor. Kemal ve Narin cephesinde de işler karışık halde. Çünkü, Oya'nın bütün şaibelerini üzerlerine çekmiş durumdalar.

Yemin 133. Bölüm izleyenler, ayrılık acısı çeken Emir ve Reyhan'ın acılı durumuna tanıklık edecekler. Emir, ayrıldığı Reyhan ile Zeynep bahanesiyle bir kez daha karşı karşıya gelir. Ancak bu görüşme ikilinin daha da yakınlaşmasına vesile olacaktır. Öte taraftan Narin’in, Kemal’i şirketteki zor durumdan kurtarması, ikiliyi beklemedikleri bir maceranın içine sokar

Masal aniden ortadan kaybolmuş durumda. Herkes bu durumdan endişeli bir şekilde beklerken, Emir ile Reyhan'ın önünde de yine büyük bir imtihan bulunuyor. Reyhan, çok zor bir görevi yerine getircek. Ancak bunu yerine getirirken Emir'in bir zarar görmemesi gerekiyor. Kemal ve Narin'in Masal'ı arama çalışmaları ise aralıksız bir şekilde sürüyor.

Reyhan ile Emir'in nadir yaşadıkları anlardan birinde de bile başları dertten kurtulmuyor. Yemin Son bölüm izleyenler Emir ile Reyhan'ın nadiren görülen mutlu anlarından birine tanıklık edecekler. İkili, kırk yılın başında romantik bir vakit geçirmek için planlar yaparlar. Ancak, bu planları Reyhan'ın karşılaştığı gerçekle alt üst olur. Reyhan bu kez sevdasıyla imtihan edilir. Leyla'nın öldüğü yönünde Narin'in ağzından kaçırdığı gaf ise ortalığı tam karıştırır.

Geçtiğimiz bölümde Emir ile Reyhan’ın arası düzelmişti. Hikmet Bey eşi Cavidan ile Cemre’nin birlikte iş birliği yaptığını öğrendi. Cavidan hanım Reyhan’ı öldürmek için adam tuttu ama kendisini vurdurarak konağa girmeyi başardı. Cavidan hanım gerçeklerin açığa çıkmasını istemediği için herşeyi tetikçiden öğrenen Hikmet beyin çocukları ile konuşmasını engellemek için arkasından sert saat ile vurdu. Beyin kanaması geçiren Hikmet bey ameliyata alındı. Yeni bölümde neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

90. Bölüm izleyenler Emir ve Reyhan'ın uzun aradan sonra aralarının yeniden düzelmeye başladığını görecekler. Aralarındaki buzların erimesine vesile olan isim ise Hikmet oluyor. Öte yandan Hikmet'in ikiliye önemli sürprizleri de var. Cemre ve Cavidan ise birlikte yaptıkları planlarının sonuna gelir. Ancak bu defa kaybetmeye niyetleri yoktur. Öte taraftan Oya’nın takibinde olan Kemal ve Narin, evlilik oyununa devam eder. Kemal, Narin’i şok edecek bir itirafta bulunur. Kemal’in itirafı ne olacak?  

Yeni bir plan için çalışmalar yapıyorlar. Öte yandan Kemal ve Narin de kendi hayatlarında yaşananları gizlemek için Oya'ya karşı rol yapmaya çalışırlar. Ancak yine de Oya'nın gördüğü bazı şeyler onları zor durumda bırakmaya yetiyor. Emir ve Reyhan'ın artık daha büyük mücadeleler vermesi gerekiyor.

Reyhan, Emir için eve dönmeyi kabul eder. Ama öfkesi geçmeyen Emir’in, tepkileri Reyhan’ı sarsar. Cemre tarafından kandırıldığını anlayan Cavidan ise yeni bir plan peşine düşer. Öte yandan karşısında Talaz’ı bulan Kemal ve Narin mutlu bir çift görüntüsü çizmeye çalışır. Narin de kendisini bekleyen tehlikeye doğru adım adım yaklaşır.

Kanal 7’nin merakla beklenen Yemin dizisi 75. bölümüyle Kanal 7 ekranlarında bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Yemin dizisinin yeni sezonunda büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz. Yemin son bölümde Reyhan ile Emir bu kez ciddi bir şekilde birbirlerinden koparılıyor. Reyhan ve Emir’in arasının bozuk olduğunun farkında olan Cemre, ipleri elinde alır. Emir’i kaybetme korkusu yaşayan Reyhan ise ondan vazgeçebilecek mi? Öte yandan evlilik oyununu herkesten gizleyen Kemal ve Narin, mahkemede karşılarına çıkan sürpriz tanıkla şok yaşarlar.

Yemin son bölüm izleyenler bu kez Emir ile Reyhan'ın arasında "aldatma" polemiğinin yaşandığını görecekler. Reyhan, Emir'in kendisini aldattığını düşünüyor. Bu nedenle bu kez kesinlikle ondan ayrılmayı planlıyor. Ancak Hikmet buna engel. Çünkü Hikmet'e verdiği yemini var. Öte yandan Kemal, birlikte gidecekleri seyahatin hazırlığındayken, Leyla’nın tuhaf hareketleri dikkatini çeker. Leyla, Talaz’a olan diyetini hapse girmekle mi, yoksa hayatıyla mı ödeyecek? 

YEMİN 70. BÖLÜM CANLI İZLE - SEZON FİNALİ

Geçtiğimiz bölümlerde ayrılma noktasına gelen Reyhan ile Emir arasında yeni bir başlangıç yapılıyor. Cavidan miras hakkını kazandığına sevinir. Ancak oğlunu mu kaybedecektir? Cemre ise yenilgiyi kabullenemez ve herkesin kaybedeceği bir planın düğmesine basar. Öte yandan Leyla’nın Kemal’le beraber seyahate gideceğini öğrenen Talaz, Leyla’nın oyun çevirdiğini düşünerek gözdağı vermek ister. Leyla’nın derdi ise Kemal’in yapacağını düşündüğü itiraftır.

YEMİN 68. BÖLÜM

Yemin son bölüm izleyenler Reyhan ile Emir'in ayrılma noktasına geldiğini, hatta Emir'in gitme kararı aldığını görmüştü. Şimdi her şey Reyhan'ın iki dudağı arasından çıkacak kelimelere bağlı. Emir tüm duygularını itiraf etmişken, sıra Reyhan’a gelir. Kapıyı kilitleyen Reyhan’ın amacı; Emir’in gitmesini engellemek mi? Ancak ikisinin arasında aşmaları gereken bir engel daha vardır. Cemre hayallerinin peşinden giderken, Reyhan’ın canını acıtmayı ihmal etmez. Ama bunu yaptığına pişman olur. Öte yandan Leyla ise kendisinden saklanan korkunç gerçekle yüzleştiğinde büyük bir şok yaşar. Kemal haklı çıkar. Leyla şimdi ne yapacak?

Önceki bölümde yaşanan yanlış anlaşılma nedeniyle Emir ikisini de hayatını olumsuz etkileyecek bir karar almıştı. Gitmeye karar veren Emir, gerçekte Reyhan’ın ona kal demesini ister. Reyhan ise evliliği ve gururu arasında gelgit yaşar. Reyhan, Emir’in gitmesine izin verecek mi? Öte yandan Talaz’ın başını belaya sokacak olan dosyayı ele geçirmeye çalışan Leyla, korkunç gerçekleri öğrendiğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

YEMİN 65. BÖLÜM 

Yemin son bölüm izleyenler, Reyhan ile Emir arasında kıskançlık nedeniyle yaşanan yanlış anlaşılmalara tanıklık edecekler. Emir bir anda Reyhan'ın kendisini istemediği hissine kapılacaktır. Bu nedenle büyük bir hata yapar, hayatlarını değiştirecek önemli bir karar alır. Öte yandan Talaz'ın evden kovulması Leyla'yı aşırı derecede kızdırır. Kemal'in haksızlık yaptığını düşünen Leyla ise Talaz'ın kurtarmaya gider.

Yemin son bölüm izleyenler, Reyhan'ın evliliğine yönelik tehditler karşısında çaresizlik içinde olduğunu görecekler. Cemre’nin davranışını gören Reyhan, evliliğine sahip çıkmaya çalışır ama gururu buna izin vermez. Cavidan ise Reyhan'ı kışkırtırken, Emir kendisine kurulan tuzaktan habersizdir. Hasta zannettiği Cemre'ye yardım etmeye uğraşır. Öte yandan Talaz kurnazlıkla şikâyetini geri çeker. Leyla ise kendini Kemal'e affettirme derdindedir. Kemal'in bir şeylerin peşinde olduğunu öğrenen Talaz, büyük bir sürpriz hazırlar.

YEMİN 63. BÖLÜM

Yemin’de bugün Suna’nın sevinci konakta bayram havası estirecekken, Cemre’nin yaptığı kaza haberi her şeyi yerle bir eder. Suna’dan gelen haberle ev halkı huzura kavuşacakken, Cemre’nin kaza yaptığının duyulması her şeyi değiştirir. Bir yandan Reyhan’a ulaşmaya çabalayan Emir’i, korku dolu vakitler bekler. Öte taraftan babasının hapishanede yaralandığını öğrenen Leyla, yaşananların suçlusu olarak Kemal’i görür. Talaz asıl bombasını ise sona saklar.

Yemin 59. Bölüm 16 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 20.20 itibariyle Kanal 7 ekranlarında sevenlerin bir kez daha ekran başına kilitleyecek. Tefeci olayını öğrenen Hikmet ise yeni kararlar alır. Cavidan’ı zor günler bekler. Öte yandan Talaz’ın polisler tarafından götürülmesi Leyla’yı şoke eder. Bu işte Kemal’in parmağı çıkarsa, Leyla’nın tepkisi nasıl olacak?

YEMİN 56. BÖLÜM

Emir, tehlikede olduklarını düşündüğü Reyhan ile Cavidan'ın peşine düşer. Bu arada Emir hiçkimsenin kalmak istemeyeceği zor bir durumla karşı karşıya kalır. Emir, annesi ile karısı arasında tercih yapmak zorunda kalır. Kimi kurtaracak? Annesi ile Reyhan’ın hayatının tehlikede olduğunu duyan Emir, Cavidan ile Reyhan arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. İkisi arasında kalan Emir, kimi kurtaracak? Öte taraftan Leyla’yı uyurgezer sanıp içini döken Kemal hislerini belli eder. Bu durum karşısında iyice telaşa kapılan Leyla ne yapacak? Peki, Kemal’in öğrendiği sır, Leyla’nın gitmesini engelleyebilecek mi?

Yemin son bölüm izleyenler Reyhan'ın başının derde girmesiyle Emir'in telaşlanmasına tanıklık edecek. Emir Reyhan'ı kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Heyecan dolu anlar Yemin izleyicisini bekliyor.

YEMİN 48. BÖLÜM

Yemin 47. bölüm izleyenler Reyhan'ın cezaevinden kurtulup kurtulamayacağını merak ediyor. Yemin’de bugün Emir, Reyhan’ın serbest kalması için gereken delilleri polise sunar. Ancak Zeynep hala kayıptır. Emir Reyhan’ın özgürlüğüne kavuşması için tüm delilleri polise götürür. Ama Zeynep hala ortada yoktur. Emir işin peşini bırakmazken, aldığı sarsıcı haberi Reyhan’a nasıl söyleyecek? Eve gelen sürpriz misafire yakalanan Leyla ile Kemal’i heyecanlı bir oyun bekler.

Yemin 46. Bölüm izleyenler Reyhan ile ilgili sürpriz bir gelişmeye tanık olacaklar. Reyhan ani bir şekilde polis tarafından gözaltına alınıyor. Gözaltına alındıktan sonra nezarethaneye atılan Reyhan'ın içine düştüğü bu durum onun baş düşmanları Cavidan ve Cemre'yi seviçten dört köşe yapıyor. Öte yandan bütün bunlar yaşanırken Emir ne olup bittiğine bir türlü bir anlam veremez. Yemin son bölüm izleyenler Reyhan'ın karakoldan nasıl kurtulacağını merak ediyor. 

Öte yandan Leyla ile Kemal arasında ağır ithamlar nedeniyle büyük bir gerginlik yaşanıyor. Hırsızlık yapmakla itham edilen Leyla aklanıyor. Ancak ikili arasındaki gerginlik yeni bölüme damga vuracak gibi.

Yemin’de bugün Reyhan’ın gizemli tavırlarına öfkelenen Emir bir açıklama beklerken, Reyhan Cavidan ve Cemre’nin hamlesiyle hiç ummadığı bir durumla karşılaşır.

Reyhan’ın gizemli tavırları Emir’in dikkatini çeker ve ondan bir şeyleri açıklamasını bekler. Ancak Cavidan ile Cemre’nin hamlesi Reyhan’ı tahmin edemediği bir duruma düşürür. Reyhan’ın yaptığı iyilik ona pahalıya patlar. Öte yandan Leyla’nın kendi şirketinde hırsızlık yapacağını öğrenen Kemal, hayal kırıklığına uğrar. Leyla, Kemal’e ihanet edebilecek mi?

Reyhan büyük bir ikilemde kalmıştır. Emir'den gizledikleri artık onda ağır bir yük halini almıştır. Ne yapacağını bilemeyen Reyhan iki arada bir derede kalmıştır. 

Leyla ise iki kişi arasında kalmanın sıkıntısı içindedir. 

Yemin 42. bölüm izleyenler Reyhan'ın Emir'in tavırlarına katlanmak için sabrını zorladığına şahit olacaklar. Öte yandan Reyhan, kendisi gibi acılı insanlara yardımseverliğini ortaya koymak isteyecektir ancak bazı tehlikelerin ise farkında değil. Öte yandan Leyla şirkette işe yeni başlamanın heyecanını yaşıyor. Leyla ile Kemal'in arasındaki ilişkinin nereye doğru gideceği merak konusu oldu.

Yemin 41. Bölüm 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 19.00 itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yemin son bölüm izleyenler Reyhan'ın yaşadığı hayal kırıklığına tanıklık edecek. Emir’in verdiği çekle Reyhan bir anda alt üst olur. Reyhan’ın, sabrı zannettiği kadar güçlü mü? Yaşananları sindirmek ne Reyhan, ne de Emir için hiç de kolay olmaz. Emir’in verdiği çek Reyhan’ı çok üzer. Öte taraftan Kemal, hayal kırıklığına uğrayan Leyla’yı teselli etmek için sürpriz bir karar verir. Acaba Leyla ne tepki verecek?

Yemin son bölüm izleyenler Emir'in Reyhan'a yönelik duyguları konusunda yaşadığı ikileme tanıklık edecek. Yemin’de bugün Reyhan’ın Emir2in maddi gücü için birlikte olduğu düşüncesi emir'i bir karar vermeye itecektir. Reyhan ise Emir'in karar aşamasında olduğundan habersizdir. Reyhan Emir'in intikamı ile zor bir kararın eşiğine gelecek. 

Dizi severler tarafından yakından takip edilen Yemin dizisinin yeni bölümünde Reyhan, Suna için bir sürpriz yapmak ister. Sürprizi ise "doğum günü kutlaması"dır. Ancak Reyhan'ın hiç beklemediği gelişmeler olur. Çünkü, Cavidan durumdan haberdar oluyor ve bir her şeyi berbat etmek için elinden geleni yapıyor.

Yeni bölümde Reyhan, Suna’nın doğum gününü kutlamak için hazırlık yapmaya karar verir. Ama Cavidan, Reyhan’ın hevesini kursağında bırakır. Annesinin Reyhan’a yaptığı kötülüğü öğrenen Emir, öfkesi ve vicdanı arasında kalır. Kıskançlıktan gözü dönen Cemre’nin yaptığı düşüncesizlik, Reyhan’ı ölümle burun buruna getirir. Öte yandan Leyla, Soner’den cazip bir teklif alır. Ancak Kemal’in izin vermeye hiç niyeti yoktur. Leyla’yı zor bir gün bekler.

Kanal 7'de yayınlanan Yemin 36. Bölüm 15 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 19.00 itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yemin son bölümde Emir üzerinde oynama yapılmış miras belgesini buluyor. Yemin’de bugün tarihiyle oynanmış miras belgesini bulan Emir, büyük şok yaşar. Güven duyduğu Reyhan’ın kendisiyle para için evlendiğini düşünür. Miras belgelerini bulduktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Emir, bundan sonra Reyhan’a karşı nasıl tavır alacak? Diğer tarafta Soner’in Leyla’ya talip olması Kemal’in sinirlerini bozar. Yoksa Kemal sürekli kavga ettiği Leyla’yı kıskanmaya mı başlıyor?

Yemin 33. Bölüm izleyenler, yeni gelişmelere tanık olacak. Örneğin, Masal’ın gelişi Reyhan ile Emir’in ilişkilerini olumlu yönde etkiler. Bu durumdan hoşnut olmayan Cavidan’ın planı sekteye uğrar. Reyhan ve Emir’in Masal sayesinde kendi dünyalarına çekilmesi Cavidan’ın planını bozar. Öte yandan Kemal ile Leyla cephesinde sular durulmaz. Kıskanıldığından habersiz olan Leyla, iyiliği için dahi olsa Kemal’i delirtmekten geri durmaz. Leyla, Kemal tarafından kıskanıldığını anlayacak mı?

2. Bölüm: Yemin’de bugün Emir ve Reyhan arasında yaşanan gerilim yerini sakinliğe bırakır. Leyla ise Masal’ı kaçıranların peşine düşer. Leyla’yı nasıl bir sürpriz bekliyor? Reyhan ve Emir arasında günler süren gerilim durulmaya başlar. Bu durumdan rahatsız olan Cavidan ve Cemre ise yeni bir hamle peşindedir. Kemal’in rahatsızlığı Leyla’yı zor durumda bırakır. Masal’ı kaçıran kişinin peşine düşen Leyla’yı yeni bir macera bekler. Leyla nasıl bir sürprizle karşılaşacak?

Yemin 31. Bölüm izleyenleri neler bekliyor? Reyhan’ın dürüstlüğü Emir’in geri adım atmasına sebep olur. Reyhan zor durumdan kurtaran Cavidan ise miras belgesini Reyhan’ın aleyhine kullanmaya karar verir. Diğer tarafta işler istediği gibi gitmeyen Talaz, Leyla’nın evden ayrılacak olmasıyla yetinir fakat unuttuğu şey ise Leyla’nın Masal’ı her şeyden çok sevmesidir!

YEMİN 31. BÖLÜM

Emir’in Reyhan’ı merak etmesi yeni bir duygudur. Genç adam her geçen gün karısına daha da bağlanır. Reyhan’ın Hikmet’e verdiği sözü tutması artık hiç kolay olmaz. Hikmet yüzünden zor duruma düşen Reyhan ne yapacak? Diğer taraftan Leyla yeni bakıcının sırrını öğrendiğinde çok geç kaldığını fark eder. Kemal ise büyük bir felaketle karşı karşıya kalır.

Yemin’de bugün Emir, Reyhan’ın yakın çevresiyle tanışınca yok saydığı duygular su yüzüne çıkar. Emir, Reyhan’a olan hislerini açık edecek mi?

Emir köye geldiğinde Reyhan’ın akrabaları ile tanışır ve kendine bile itiraf edemediği duyguları ile yüzleşir. Reyhan’ın günlüğünü bulan Emir; büyük sırrı öğrenecek mi? Öte yandan Leyla’nın evden ayrılma kararı, Kemal’i yeni bir bakıcı bulmaya iter. Leyla ve Kemal, Talaz’ın oyununa gelecek mi?

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Reyhan Yeter artik ya hep hep mi kötüler kazanacak hic iyiler kazanmiyacak mibbiraz da iyler kazansin artik ya hikmet by iylessin artik cavidan ve cemre hapse girsin artik reyhan la emre mutlu olsun artik cemreyle cavidanin olanlari ayaklarina dolassin artik masal donsun evine narin ve kemal birbirlerine asik olsun artik biz artik guzel seyler gormek istiyoruz
Yemin deki isimler kimdir
Yemin deki isimler kimdir