Yaşlı ve masum Ermeni sivil bakın kim çıktı

Dağlık Karabağ işgalden kurtarıldıktan sonra Azerbaycan askeri tarafından yakalanarak gözaltına alınan yaşlı bir adam sosyal medyada kara propaganda aracına dönüştürüldü; ancak gerçekler, konuyu bilenler tarafından ortaya çıkarıldı. O adam, sadece yaşlı bir sivil değilmiş!

Yaşlı ve masum Ermeni sivil bakın kim çıktı - Sayfa 1

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'ı işgalden kurtarmasından sonra ilginç detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 

Yaşlı ve masum Ermeni sivil bakın kim çıktı - Sayfa 2

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan askerleri tarafından gözaltına alınırken biraz hırpalanan yaşlı bir sivil sosyal medyada kara propaganda aracı haline getirilince işin aslını bilenler devreye girdi.Fotoğraf karesinin kara propagandasını yapanların maskesini ise Twitter'daki @jxlhs isimli kullanıcı düşürdü. 

Yaşlı ve masum Ermeni sivil bakın kim çıktı - Sayfa 3

Başta FETÖ ve PKK iltisaklı Twitter hesapları tarafından kara propaganda yapılarak yaygınlaştırılan o sivil yaşlı adamın aslında öyle göründüğü gibi masum biri olmadığı ortaya çıktı. 

Yaşlı ve masum Ermeni sivil bakın kim çıktı - Sayfa 4

Ermenistan'ın 27 yıl önce Dağlık Karabağ'ı işgal ettiği dönemlerde bu yaşlı adam Azerbaycanlılar ile yan yana yaşayan, onlarla komşu olan bir kişiydi. Ancak Ermenistan askerleri bölgeyi işgal ettikten sonra bu adam da tam bir canavara dönüştü.