Yaşlı kadını yakan akrabası kıskıvrak yakalandı

Samsun Kavak İlçesine bağlı Küçükçukur Mahallesindeki evinde 17 Mart 2017 günü yakılmış halde bulunan 79 yaşındaki kadın yaralı kaldırıldığı hastanede kendisini canlı canlı ateşe veren kişinin adını vermişti. 2 yıl boyunca kaçmayı başaran katil zanlısı Fikret Cindi Bursa'da yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı kadını yakan akrabası kıskıvrak yakalandı

Samsun Kavak İlçesindeki evinde yanmış halde bulunan 79 yaşındaki Şaver Cindi cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı.

Şaver Cindi, 17 Mart 2017 tarihinde Samsun Kavak İlçesine bağlı Küçükçukur Mahallesindeki evinin kundaklanması sonucu hastaneye kaldırılmış ve vücudunda 3.derece ağır yanıklar oluştuğu için 10 gün boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra 27 Mart 2017 tarihinde yaşamını yitirmişti.

Yaşlı kadın hayatını kaybetmeden önce evlerini Fikret isimli akrabasının ateşe verdiğini söylemiş bunun üzerine ailesi annelerinin katilinin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çekirge Polis Merkezi Amirliği ekipleri, dün gece saatlerinde yaya bir kişiyi şüphe üzerine durdurdu. Polisin üst araması yaptığı şahsın üzerinden kimlik çıkmaması üzerine parmak izi alınan şahsın Fikret C. olduğu ortaya çıktı. 

Daha öncesinden de dolandırıcılık gibi suçlamalarla aranan Fikret C'nin, 2017 yılında evinin kundaklanması sonucunda yanarak hayatını kaybeden Şaver Cindi (79) cinayetinden arandığı ortaya çıktı.

Yorumlar