Yasak Elma 77. bölüm full izle Tek Parça FOX

Yasak Elma 77. Bölüm 21 Eylül Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Aşk, ihtiras ve entrikaların bol olduğu dizinin yeni bölümleri de sevenlerini ekran başına kilitliyor.

Google Haberlere Abone ol

Yasak Elma son bölüm 21 Eylül Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarından seyircisiyel buluşuyor. Aşk oyunları, aldatmalar, ihanetler ve türlü entrikaların döndüğü Yasak Elma'nın son bölümü de yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek ilginç sahnelerle dolu. Dizinin yeni bölümlerinde, şirketi ele geçirmeye çalışan yeni karakterler pusuya yatıyor. Halit'in ise bu durumdan haberi henüz yok. Yasak Elma 77. Bölüm full izle linki haberin sonunda. 

YASAK ELMA 75. BÖLÜM FULL İZLE

YASAK ELMA 74. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Yasak Elma 73. Bölüm izleyenler Halit'in Şahika’yı yenebilmek için intikam planları yaptığını görecekler. Lila ve Erim babalarına destek olmak için ellerinden geleni yaparken Zehra yeni düzene uyum sağlamakta zorlanır. Yıldız ve Kerim yakınlığı başlarken, beklenmedik sürprizlerle yüzleşeceklerdir. Şahika ise Ender’den tamamen kurtulmak için yeni bir oyunun içindedir.

Yasak Elma 70. Bölüm 24 Şubat 2020 Pazartesi Saat 20.00 itibariyle yeniden izleyicileri ile buluşuyor. Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yapan Ender,  planlarını devreye sokarken Şahika artık Leyla’nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarmaya hazırlanıyor. Yıldız’ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız’ın hayatını değiştirirken, Halit’in yaptığı yanlış hamleler imparatorluğun çöküşünü hazırlar.

Yıldız bir kez daha aldatılmayı kaldırmayarak ayrılmaya karar verir ve çocuğunu alarak evi terk eder. Halit, Yıldız’ı eve döndürmenin çarelerini düşünür ve bu arada Leyla’dan uzaklaşmaya başlarken Leyla, ise Halit’in peşini bırakmamak ve onu elde etmekte kararlıdır. Şahika, Leyla’ya Halit’i kazanabilmesi için akıl verir. Yıldız’ın yalnız kalmasını fırsat bilen Nadir’in ise kendi planlarını uygulamak için harekete geçmeye karar verir.

Halit ve Leyla ilişkisinden gittikçe şüphelenmeye başlayan Yıldız, tüm isteklerinin Halit tarafından veto yemesinin ardından bu şüphesinde gittikçe emin olmaya başlar. Halit'i yakalamak için fırsat kollayan Yıldız, sonunda ikiliyi aynı evde yakalar. Peki, Halit bu duruma nasıl yanıt verecektir. 

Halit ve Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi bilen Şahika bu ilişkiyi herkesten gizli tutmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Etrafındakilerin ilişkiyi öğrenmemesi için yoğun çaba gösteren Şahika herkesi yanlış yönlendirir. Yıldız ve Ender, Şahika'nın aldatmacılarına kolaylıkla kanar ve Leyla konusunda rahatlarlar. Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenir ve onu tehdit eder. Nadir ise Halit’in tehdidine karşı hazırlıklıdır ve beklenmedik hamlesini yaparak Halit’i köşeye sıkıştırır. Yasak Elma'nın yeni bölümünde acaba başka neler yaşanacak?

Yıldız, Leyla’yı kovdurmanın yolunu bulduğunu sanırken, Leyla’nın beklenmedik hamlesiyle neye uğradığını şaşırır. Yıldız kendince yeni yöntemler bulmanın peşine düşer. Şahika bir taraftan Leyla’yı hedefine hazırlarken, diğer taraftan Yiğit’le yeniden yakınlaşma yolları arar. 

Bol entrika ve oyunların döndüğü Yasak Elma 60.Bölüm önemli gelişmelerle izleyicinin karşısına çıkıyor. Halit'in arkasından türlü işler çeviren Şahika'nın maskesi düşüyor. Onu kimin ve kimlerin yönlendirdiği, talimatları kimlerden aldığı ortaya çıkıyor. Tabii ki doğal olarak bu durumda haklı çıkan Ender ve Yıldız da Halit'e karşı büyük bir zafer elde etmenin gururunu yaşıyor. Halit ise saflığına ve kandırıldığına yanıyor.

YASAK ELMA 57. BÖLÜM FULL HD İZLE - YASAK ELMA SON BÖLÜM

Hatta Yıldız da Halit'in bu ani kararı karşısında şoke olur. Halit, Yıldız'dan ayrılmak istemediğini söyleyecektir. Yasak Elma 56. Bölüm'de Ender ve Asuman'ın da bu durumdan memnuniyet duydukları, çünkü işin ucunda Şahika'dan kurtulmak gibi bir ödülün olduğunu biliyorlar.

Yasak Elma son bölümde Şahika bir kez daha kötü planlarını devreye sokuyor. Yıldız, çocuğu doğar doğmaz Şahika'nın kötü emellerine kurban gider. Ancak bu kez Şahika'nın karşısına başka birisi çıkar. Yıldız'ın da eski düşmanı olan Ender, bu kez Şahika'ya karşı Yıldız'ın yanında yer alır ve büyük bir haksızlığın karşısında durur.

Yasak Elma'da Ender-Şahika-Yıldız üçlemesi arasındaki soğuk savaş giderek sıcak bir çatışmaya dönüşüyor. Ölümden dönen Ender, eski günlerin hayalini kurarken, Yıldız da kaybettiği saltanatı geri almanın hayalini kuruyor. Öte yandan Şahika'nın Halit'e karşı kurduğu kirli planlar tıkır tıkır işlerken Halit'in hiçbir şeyden haberi yok.

Yasak Elma son bölüm izleyenler diziye yeni giren karakterlerle tanışacak. Halit, şirketin başına yeni bir genel müdür getiriyor. Yeni gelen genel müdür en çok da Ender'i endişelendiriyor. Ender, yeni genel müdürü görür merkez, "biz bittik" tepkisi veriyor. Öte yandan Halit, oğlunu Ender'in bütün engellemelerine rağmen Amerika'ya göndermeyi başarıyor. Zeynep ve Yıldız'ın yeni bölümde başları farklı bir şekilde derde giriyor. İkisi istemedikleri kişilerle evlilik yapmış, büyük bir holding ile ilişkileri olan bu iki kız kardeşin şimdi de uzun zamandır ortalarda görünmeyen babalarıyla dertte.

İğrenç ilişki ağlarının anlatıldığı Yasak Elma 36. Bölüm izleyenler yine tiksindirici sahnelerle karşı karşıya kalacak. Kimin kiminle ilişki halinde olduğu belli olmayan Yasak Elma son bölümde Ender'in Kemal ile Yıldız'ın arasındaki ilişkiyi Halit'e göstereceği görülüyor. Ancak Yıldız, Ender'in yapacaklarından önceden haberdar olduğu için aynı anda hem Ender'i hem Kemal'i hem de Halit'in kızını şoke eden bir kumpas kuruyor. Otelde Yıldız ile Kemal'i basmaya gidenler Kemal'i başka bir kadınla görerek büyük bir şok yaşıyor. Yasak Elma son bölüm tek parça halinde izlemek isteyenler, dizinin bitiminden sonra aşağıdaki resim üzerinden verilen bağlantıyla seyredebilirler.

Yasak Elma son bölüm izleyenler, girift ilişki ağlarının bulunduğu dizide yeni bir oyuna daha şahitlik edecekler. Daha önce kafasındaki bazı hesaplar için Ender ile evlenen Alihan'dan sonra şimdi de aynı şeyi Zeynep yapıyor. Alihan'ın eski nişanlısı olan Zeynep, sırf Alihan'ı kıskandırmak için Dündar ile evlenmeye karar veriyor. Alihan dahil herkes Zeynep'in bu hareketine çok şaşırıyor.

YASAK ELMA 34. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Yasak Elma son bölüm izleyenler Halit ile Ender'in yeni mücadele alanlarına şahit olacak. Halit, sözünden çıktığı için oğlu Eren'i yurt dışına göndermeye karar veriyor. Ancak Ender, bu kararı kendisinden habersiz aldığı için Halit'e sert çıkıyor. İkilinin kavgası ise yeni bir mücalenin kapısını aralıyor. Yasak Elma 34. Bölüm izleyicileri Ender'in şeytani planlarını görünce şoke olacaklar. Ender, Alihan'ı elinde tutabilmek için iğrenç bir tuzak kuruyor. 

YASAK ELMA 33. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Yasak Elma son bölüm izleyenler, Alihan'ın şu ana kadar, tek delil olarak gördüğü saat üzerinden saldırdığı Halit'in attığı adımın karşısında şoke oluyor. Halit, Alihan'ın kendisini yargılamasına neden olan saatten bir tane bularak ona gönderir. Saatleri gören Alihan, hayatının şokunu yaşar. Saat benzerliği yüzünden Halit'i günah keçisi ilan etmenin pişmanlığını yaşayan Alihan, sonunda Halit'ten özür dilemeye gidiyor. Alihan, saatin kendisiyle hikayesini ve detayları tek tek Halit'e anlattı. 

Alihan, küçükken annesiyle gördüğü adamın kendisi olduğunu sanarak bunun için üzgün olduğunu söyledi. Halit, ise Alihan'ın bunları kendisine yakıştırmasına karşı kızgın olduğunu söyledi. Halit, diğer saatin asıl sahibinin Tuncer Karaduman olduğunu söyledi. Alihan ise, Tuncer ile annesinin arasındaki münasebeti bilip bilmediğini sordu. Halit ise üzgün olduğunu ancak maalesef bildiğini söyledi. Halit, Tuncer'in öldüğünü belirterek, ölmeden öncek kendisine bir mektup bıraktığını söyledi. Halit, Tuncer ile saatleri aynı yerden aldığını belirterek, saatleri ilk paralarıyla aldıklarını ifade etti.

 Yasak Elma son bölüm izleyicileri Yıldız'ın Ender'le yaptıı işbirliğinin bedelini nasıl ödediğini gördü. Ama intikamını acı alan Yıldız Ender'i hiç beklemediği bir anda vurur. Diğer taraftan Alihan aldığı esrarengiz paket sonrası tüm hayatını gözden geçirerek, kararlarını sorgulamaya başlar. Yasak Elma 32. Bölüm'de Kemal ve Zehra'nın birlikteliğini bitirmek için Ender yaptığı işbirliği sonucunda yanılgıya düşen kendi oldu. Öte taraftan Alihan Zeynep ve Dündar kıskançlığı tavan yaptı.

diğer taraftan Hakan, İrem'i sorguya çekiyor öğrenmek istediği Kemal'in evine gidip gitmediğidir. İrem kıvırmaya çalışsada yalan söylediğini itiraf etmek zorunda kalıyor. Bu itirafın sonunda Hakan İram'den ayrılıyor. İrem'e ikinci bir şoku da Ender yaşatıyor.

Alihan Zeynep'i tekrar kazanmaya çalışıyor ancak bir türlü Zeynep'i ikna edemiyor.

Ender'e bir tepki de kardeşi Caner'den geliyor. 

YASAK ELMA 30. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Olanlara hiç bir anlam veremeyen Zeynep birde Alihan'ı Ender'in evinin oralarda görünce iyice ümitleri tükenir. Alihan ise Zeynep'ten vazgeçemez ancak intikam duygusuda ağır basmaktadır. Zehra ve Kemal'in evliliği ise Halit ve Yıldızı farklı arayışlara itmiştir. Yıldız evliliğe engel olmak için elinden geleni ardına komaz. 

YASAK ELMA 29. BÖLLÜM FULL HD İZLE - YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

Yasak Elma 28. Bölüm 24 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20.00'de FOX TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkmıştı. Zeynep ve arkadaşlarıyla akşam yemeğine giden Alihan'ın başı son anda ortama giren Ender ile dertte. Ender, Zeynep'e laf atarak, "Yuva yıkanın yuvası olmaz" diyerek Alihan'ı ayartmaya çalışmakla itham eder. Alihan ile Erdem yolda bu yaşananlar nedeniyle tartışmaya başlarlar. Alihan, yapılan evliliğin anlaşmalı olduğunu hatırlatarak dikkatli olmasını ister, Ender ise kendini haklı çıkarmaya çalışan tezlerde bulunur. Alihan, inatla Zeynep ile görüşmeye devam edeceğini söyler. Ender ise onunla evli olduğu müddetçe bunu yapamayacağını savunur. Öte yandan Halit, genç karısının son günlerdeki tavrından şikayetçidir. Halit'in baskılarından sıkılan eşi ondan ayrılmanın hesaplarını yapmaya başlamıştır bile. 

Alihan her bahanede Zeynep ile konuşmak ister. Zeynep ise hiçbir şekilde onunla konuşmak istemez. Alihan ona her şeyi anlatacağını belirterek, onun da kendisine hak vereceğini söyler. Zeynep, Alihan'a onu dinlemek istemediğini söyler. Alihan bir türlü Zeynep'in kendisini dinlememesini içine sindiremez. Alihan daha fazla ısrar etmeden Zeynep'in ofisini terk eder. Yasak Elma Son Bölüm İzlemek isteyen izleyicileri yine entrikalı ilişkilere tanıklık bekliyor. Öte yandan Kemal, Yıldız ile yakınlaşmaya başlar. Yıldız, Halit ile boşanmayı kafasına koyar. Kemal ile Yıldız'ın aynı odada bulundukları sırada Halit motele gelir. İkisini aynı yerde yakalaması halinde onları öldüreceğini belirten Yıldız büyük bir panikle Kemal'in orayı terk etmesini ister.

Bu arada Zeynep, Alihan'ın Halit'e karşı bazı planlar içinde olduğundan duyduğu şüpheleri açıklamaya karar verir. Halit Bey'den randevu alan Zeynep, Alihan ile ilgili şüphelerini ona bir bir anlatır. Alihan'ın bazı paravan şirketler aracılığıyla şirketin hisselerini topladığını savunan Zeynep, Halit Bey'e şüphelerinin doğru çıkması durumunda ne yapacağını da merak ederek sorar. Halit ise gerekli önlemleri alacağını ifade eder.

Zeynep, şirket ortaklarından Hakan ile Alihan'ın gizlice hisse senetlerini topladığını anlar. Hakan'a da bunu söyler. Hakan durumu inkar etse de Zeynep alımları bildiğini açıkça belli eder. Zeynep durumu Halit Bey'e bildireceğini söyler ve gider. Hakan da koşarak Alihan'a durumu izah eder ve Zeynep'in her şeyi fark ettiğini söyler. Alihan ise Zeynep'in böyle bir şey yapmayacağını savunarak, onu çok iyi tanıdığını, neler yapıp neler yapamacağını bildiğini ileri sürer. Ancak yanıldığının farkında değil.

YASAK ELMA 27. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU

Halit'e karşı birçok kişiyi organize eden Ender bir kez daha hayal kırıklığına uğruyor. Şirketin Yönetim Kurulu toplantısında karşısında Zerrin ile Zeynep'i gören Ender ve Alihan şoke oluyor. Ender, Alihan ile yaptığı evlilik üzerinden Halit'i köşeye sıkıştırmaya devam ederken, Halit'in beklenmedik şirket hisseleri kararları karşısında büyük bir hüsran yaşıyor ve bunu yenilgi olarak kabul ediyor. Alihan ise eski nişanlısı Zeynep'in de şirket yönetimine getirilmesine bir yandan sevinirken bir yandan da Zeynep'den beklediği ilgiyi göremeyince hayal kırıklığına uğruyor. 

YASAK ELMA 26. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU

Yasak Elma 26. Bölüm 10 Aralık 2018 Pazartesi akşamı saat 20.00'da FOX TV'de hayranlarının karşısına çıktı. Son bölümü büyük sürprizler ve bomba gelişmelerle dolu olan Yasak Elma'da entrikalar bitmek bilmiyor. Bir önceki bölümde yıllardır aradığı adamı bulan Alihan, deli gibi alacağı intikamın planlarını yapıyor. Alihan'ın başı, yaptıkları anlaşmayı sık sık unutan Ender'le dertte. Ender, Alihan'ı kullanarak girmeye çalıştığı sosyete dünyasına adapte olmak için her türlü çirkefliği yapıyor. Ender, Argun Holding'de Halit'e karşı ittifakını güçlendirmeye çalışıyor. Bunun için Ercan ile de görüşüyor. Entrikaların kadını Ender, yeni planlar yaparken, Alihan ise tek derdi Halit'ten intikam almak. Ancak bazı şeylerin farkına varan Halit, hiç kimsenin beklemediği hamlelerde bulunuyor.

25. Bölüm'de neler olmuştu?

FOX TV'nin klasik entrikalarla dolu dizilerinden biri olan Yasak Elma 25. Bölümü'nde de yine sevenlerine keyifli anlar yaşatmıştı. 24. Bölüm'de yıllardır aradığı adamın Halit olduğunu öğrenen Alihan, yeni bölümde Halit'i yakın markaja alarak, annesiyle olan münasebetiyle ilgili daha fazla bilgi almak ister.

Yasak Elma 25. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

FOX TV'de 3 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20.00'da yayınlanan Yasak Elma dizisinin 25. Bölümünü izleyebilirsiniz.

YASAK ELMA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yasak Elma dizisi ne zaman başladı: 19 Mart 2018 tarihinde başladı.

Yasak Elma dizisi hangi yayınlanıyor: Her Pazartesi saat 20.00

Dizinin Yayınlandığı kanal: FOX TV

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncuları: Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci.

Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlker Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak

Yasak Elma'nın çekildiği yer: İstanbul

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştir. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

YASAK ELMA SON BÖLÜM FULL İZLE

Yorumlar