Yalı Çapkını Ferit ölüyor mu? Ferit'e ne oldu?

Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karakteri hastaneye yatmaya başlayınca seyirci akıbetini merak etmeye başladı. Ferit'e ne olduğu, neden yaralandığı soruları da diziyi sonradan izleyenler tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını Ferit ölüyor mu? Ferit'e ne oldu?

Yalı Çapkını Ferit ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu soruları yaşana son gelişmeler ışığında merakla soruluyor. Dizinin yeni sezon ilk  bölümü heyecanlı ve hareketli başladı. Ferit'i hastanede yaralı halde yatar görenler ne olduğunu merak ederken, ölüp ölmediği de yine en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Peki, Ferit'e ne oldu, neden yaralandı, ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? İşte bütün soruların cevapları:

YALI ÇAPKINI FERİT ÖLÜYOR MU?

Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karateri, dizinin önceki sezon son bölümünde Gaziantep'e giderek Tarık'ın esiri haline düşen Seyran ve Suna kurtarılması için yeni sezonda bir kurgu oluşturuldu. Ferit, Gaziantep'e giderek Seyran'ı geri getiriyor. Ancak, dizinin kötü karakteri Tarık devreye giriyor. 

Yalı Çapkını Ferit ölüyor mu
Seyran, doktora "Ferit'i iyileştir" diye yalvardığı anlar

 

Tarık, Ferit'i sırtından vuruyor. Ferit yaralı olarak hastaneye kaldırılıyor; ancak şu anda ağır bir şekilde yaralı olarak yatan Ferit'in kolunu kaybetme tehlikesi var.

Seyirc Ferit'in ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Ferit'in öleceği yönündeki iddialar şu anlık asılsız görünüyor.

Çünkü başrol karakteri ve gerçek hayattan uyarlanan dizinin ana senaryosunda Ferit hayatına devam ediyor. 

Dolayısıyla Ferit ölüyor mu sorusunun cevabı "hayır" olacak.

 

Yorumlar