Yalı Çapkını Ferit ayrılıyor mu? Mert Ramazan Demir diziden çıktı mı?

Yalı Çapkını Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir diziden ayrılıyor mu soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ferit diziden ayrılıyor mu? Mert Ramazan Demir?

Yalı Çapkını Ferit diziden ayrılıyor mu, Mert Ramazan Demir Yalı Çapkın dizisinden çıkıyor soruları dizinin hayranlarınca bu aralar merakla sorulurken, yaşanan son olaylar diziye aksiyon getirdi. Ferit'in yediği haltlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ağanın tepkisi ise çok sert oluyor. Ferit'e tokat atan Halis Ağa, torununun evi terk etmesine neden oluyor. Peki, Ferit diziden ayrılıyor mu? Mert Ramazan Demir Yalı Çapkın dizisinden ayrılıyor mu?

YALI ÇAPKINI FERİT AYRILIYOR MU?

Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakterinin gizlediği olaylarından biri de daha patlak veriyor. Daha önce sevgilisiyle bir grup kızın gece kulübünde neden olduğu kavga yüzünden ailesiyle başı derde giren Ferit, en son bir magazincinin tuzağına düşüyor. Bunu duyan Halis Ağa ise bu kez onu affetmiyor.

Ferit diziden ayrılıyor mu Mert Ramazan Demir Yalı Çapkın dizisinden ayrılıyor mu
Ferit diziden ayrılıyor mu Mert Ramazan Demir Yalı Çapkın dizisinden ayrılıyor mu

 

Gece kulübünde eğlenmeye giden Ferit, burada kendisine askıntı olan iki genç kızdan yakasını kurtaramaz. Ferit kızlardan yakasını kurtarmaya çalışırken Pelin ortaya çıkıyor. Kızlarla kavgaya giren Pelin, bu durumun önü alınamaz yerlere gitmesine neden olur. Olay yerinde bulunan bir magazinci fırsattan istifade görüntüleri çekerek magazin gazetesinde yayınlar. Gazetede çıkan haber Korhan ailesinde büyük bir depreme neden olur.

Magazincilerle başı derde giren Ferit, en son bir magazincinin tuzağına da düşüyor. Tuzak sonrası ise ortalık karışıyor.

Halis Ağa'nın Ferit'e tokat atması Ferit'in evden ayrılmasına neden olur. Yusuf'un Kazım'a olanları haber vermesi üzerine yalıya gelen Kazım, Seyran ve Suna'yı geri götürür.

Pelin'e sığınan Ferit, gitmeye karar verdiğini söyleyince Pelin de onu durdurmak için Seyran'a haber verir.

Kazım'ı ve Halis Ağa'yı gazetedeki fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğu konusunda ikna ederler.

Ferit, fotoğrafları basan Taylan'a çok sinirlidir ve bunu onun yanına bırakmaya niyeti yoktur.

İfakat ise Kazım'a söz verdikleri gibi Suna'yla ilgilenip ona eğitim vermeye başlar.

Yalı Çapkını dizisinin ana karakteri Ferit olduğu için dizinin ilk bölümlerinde ayrılması mümkün değil. 

Bu nedenle Ferit karakterinin şu anda diziden ayrılması söz konusu değildir. 


 

Yorumlar