Whatsapp üzerinden bedava 10 gb internet dolandırıcılığı (Türk telekom, Turkcell, vodofone )

Turkcell, Türk Telekom, Vodofone logolarını kullanarak bedava internet dolandırıcılığı gittikçe Whatsapp üzerinden yayılmaya başladı. Sahte bir internet sitesi Whatsapp üzerinden Turkcell, Türk Telekom, Vodofone logolarını kullanarak "Tebrikler! Üctetsiz 10 GB internet almak için küçük anketimize katılmayı seçtiniz. Küçük anketimize cevap verin. Son 467 kişiye 10 GB verilecek. Bu yüzden acele et." şeklinde mesajlarla insanları dolandırmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp üzerinden bedava 10 gb internet dolandırıcılığı (Türk telekom, Turkcell, vodofone )

Turkcell, Türk Telekom, Vodofone logolarını kullanarak bedava internet dolandırıcılığı gittikçe Whatsapp üzerinden yayılmaya başladı. 

Sahte bir internet sitesi Whatsapp üzerinden Turkcell, Türk Telekom, Vodofone logolarını kullanarak "Tebrikler! Üctetsiz 10 GB internet almak için küçük anketimize katılmayı seçtiniz. Küçük anketimize cevap verin. Son 467 kişiye 10 GB verilecek. Bu yüzden acele et." şeklinde mesajlarla insanları dolandırmaya başladı.

Turkcell, Türk Telekom, Vodofone firmalarının bu dolandırıcılara karşı sürekli uyarmasına rağmen Bedava internet elde edeceğine inanan vatandaşlar bu sahte site üzerinden 3 soruluk anketi doldurarak dolandırıcıların ağına düşüyor. Anketteki soruları cevapladıktan sonra "Tebrikler, ücretsiz 10 GB internet kazandiniz." uyarısıyla karşılaşıyor. Ücretsiz 10 GB internet kazandığına inan vatandaşlar bu haktan yararlanmak için bu promosyonu WhatsApp'taki tüm arkadaşlarıyla paylaşması gerekiyor.

Bu benzer dolandırıcılar dünyanın en büyük kozmetik firması Loreal, Migros ve THY içinde benzer uygulamalar gerçekleştiriyor.

Yorumlar