Whatsapp şaşırtan yeni özelliği devreye soktu

Dünya devlerinden olan dünyada en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulaması whatsapp şaşırtan yeni özelliği devreye aldı. Topluluklar adı altındaki özelliğin kullanıcıları yeni kolaylıklar getirmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp şaşırtan yeni özelliği devreye soktu

Dünyada en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'Topluluklar' adlı yeni özelliğini devreye soktu. Kullanıcıların beğenisine sunulan yeni özelliğin kullanıcılara kolaylık sağlaması bekleniyor. Hem mobil hem web tabanlı WhatsApp özelliği etkilişimde bulunulmayan ancak takip etmek istediğimiz topluluklara erişim imkanı sağlıyor.

WhatsApp Topluluklar olarak kullanıcıların karşısına çıkan özellik, pek çok detayı içeriyor.

Topluluklara duyuru kanalı şeklinde oluturulan WhatsApp Topluluklar'ın pek çok kesim tarafından kullanılması bekleniyor.

Gelen bu yeni güncelleme ile birlikte 5 bin kişiye kadar duyuru grubu oluşturulabilecek. Topluluk gurubunda karşılıklı etkileşim olmayacak ancak takip ettiğiniz kanallardan bilgilendirme yapılıp alınabilecek.

WhatsApp Topluluklar

Topluluk gurubunda kişi profilleri görünür olacak. Güncelleme ile gruplardaki kişiler mesaj attığında mesajı gönderen kişinin fotoğrafı alıcı tarafından görünür olacak.

Artık mesaj atan kayıtlı olmayan kişilerin veya yabancı kişilerin profillerine tıklamadan mesaj geldiğinde o kişinin profil fotoğrafını görme imkanı olacak.

Güncelleme ilk defa iOS betada görüldü. Test aşamasında olan özellik birçok kullanıcı tarafından kullanılmaya başladı.

Yorumlar