Virgin River 5. Sezon ne zaman? 5. Sezon tarihi açıklandı mı?

Virgin River dizisinin 5. sezon tarihi açıklandı mı sorusu dizinin hayranları tarafından merakla sorulurken, konu hakkında yabancı basında önemli bazı gelişmelere rastlandığını söylemek mümkündür.

Google Haberlere Abone ol
Virgin River 5. Sezon ne zaman? 5. Sezon tarihi

Virgin River 5. sezon ne zaman yayınlanacak, tarih açıklandı mı, oyuncular ve konu belli oldu mu soruları merakla soruluyor. Netflix orijinal aile dizisi Virgin River, 4 sezonu da tamamlayarak seyircilerine keyifli sezonlar yaşattı. Güzel bir kasabada, herkesin hayal ettiği bir doğanın içerisinde geçen dizi bütün sezonlarıyla ilgiyle takip edildi. Dizinin bütün sezonlarını bitirenler şimdilerde 5. sezonun tarihini ve diğer bilgilerini öğrenmek istiyor.

Virgin River bir Amerikan drama televizyon dizisidir. Netflix tarafından yayınlanan dizi, Robyn Carr'ın aynı adlı roman serisinden uyarlanmıştır.

Dizi, Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge) adlı bir hemşirenin, umutsuz bir kaçış arayışıyla Kuzey Kaliforniya'da küçük bir kasaba olan Virgin River'a taşınmasını ve burada hayatına yeniden başlamasını konu alır. Kasabada yaşayan insanlarla tanışır ve hayatı onun beklemediği şekilde değişir. Martin Henderson, Colin Lawrence, Tim Matheson, Annette O'Toole ve Lauren Hammersley gibi diğer oyuncular da dizide yer almaktadır.

Virgin River 5. Sezon ne zaman 5. Sezon tarihi açıklandı mı
Virgin River

 

Virgin River, aşk, kayıp, kurtuluş ve bağlılık gibi temaları ele alır ve izleyicilere dramatik ve romantik bir hikaye sunar. Dizi, yayınlandığından beri geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve üç sezon yayınlanmıştır.

VIRGIN RIVER 5. SEZON NE ZAMAN? TARİH AÇIKLANDI MI?

Sevilen Netflix dizisinin beşinci sezonu olan Virgin River 5. Sezon hakkında tüm yayın tarihi bilgilerinden oyuncu kadrosuna, olay örgüsüne ve daha fazlasına kadar bildiklerimiz burada.

Sue Tenney tarafından yaratılan Virgin River, ilk olarak 2019'da Netflix'te gösterime girdi. Robyn Carr'ın roman serisinden uyarlanan dizi, Kuzey Kaliforniya'da sakin, küçük bir kasaba olan Virgin River'a taşınan bir hemşireyi konu alıyor.

Şov her zaman olumlu eleştiriler alsa da, daha da şaşırtıcı olanı izleyiciliği: 2022'de 13,6 milyar dakika izlendi ve Nielsen'in yayın sıralamasında altıncı sırada yer aldı.

Virgin River 5. Sezon ne zaman 5. Sezon tarihi açıklandı mı
Virgin River 5. Sezon ne zaman 5. Sezon tarihi açıklandı mı

 

İşte Virgin River 5. Sezon hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şey, yayın tarihi bilgileri, oyuncu kadrosu, olay örgüsü ve daha fazlası dahil.

Virgin River 5. Sezonun Temmuz 2023'te Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

5. Sezon, 2021'de Netflix'in diziyi dördüncü ve beşinci sezonları için yenilediğinde onaylandı. Ancak geçen yıl, Patrick Sean Smith'in dizi sorumlusu olarak Sue Tenney'in yerini alacağı duyurulmuştu.

TV Line'a şunları söyledi: "Sue başka projelere geçti ve Netflix ile Dolly Parton'ın Heartstrings'inde çalıştım, bu yüzden önceden var olan bir ilişkimiz vardı.

"Zaten bir hayranıydım ve bana bu olasılıkla geldiklerinde çok heyecanlandım. Oyuncular diziyi ve hayranları çok önemsiyor ve mümkün olan en iyi şovu sergilemek istiyorlar. Sanırım bunu son dört sezonda yaptılar, bu yüzden topu alıp 5. Sezon ve sonrasına koşmamı kolaylaştırıyor."

Çekimler, dört ay ertelenen Temmuz 2022'de başladı. Dizinin Instagram sayfasından da onaylandığı üzere yapım Kasım ayında tamamlandı.

1. ve 2. Sezonlar yılın daha soğuk mevsimlerinde düşerken, üçüncü ve dördüncü sezonlar sırasıyla Temmuz 2021 ve 2022'de gösterime girdi - bu nedenle, Virgin River 5. Sezon için Temmuz 2023'te bir çıkış tarihi belirlemek mantıklı. Tarihi onaylayacağız. bir kez ilan edildi.

Beklemekten sıkıldıysanız ve gerçek Virgin Nehri'nin tadına bakmak istiyorsanız, filmin nerede çekildiğini buradan öğrenin.

Virgin River 5. Sezon oyuncu kadrosu şunları içerir:

Alexandra Breckenridge Mel Monroe olarak

Jack Sheridan rolünde Martin Henderson

Annette O'Toole Umut McCrea olarak

Tim Matheson Dr. Vernon Mullins olarak

Benjamin Hollingsworth Dan Brady olarak

Zibby Allen Brie Sheridan olarak

Gwynyth Walsh Jo Ellen olarak

Colin Lawrence John 'Vaiz' Middleton olarak

Sarah Dugdale Lizzie olarak

Jenny Cooper Joey Barnes olarak

Connie rolünde Nicola Cavendish

Petriw'i Chase Christopher olarak

Denny Cutler rolünde Kai Bradbury

Mark Ghanime Dr.Cameron Hayek olarak

Marco Grazzini Mike Valenzuela olarak

Teryl Rothery Muriel olarak

Steve Bacic Vince olarak

Christina Jastrzembska Lydie olarak

Trevor Lerner Bert Gordon olarak

Lucia Walters Julia olarak

Nick olarak Keith MacKechnie

Emma Oliver genç Mel olarak

Glamour ile yaptığı bir röportajda Martin Henderson, 5. Sezonun şimdiye kadarki en iyisi olduğunu söyledi. "Dün gece gözümü kırpmadım. 34 yıldır oyuncuyum ve bunun bir önemi yok” dedi.

“Bu, açıkça çalışan bir şovun 5. Sezonu, ancak zihnimin bir kısmı bunu yapıp yapamayacağımı bilmediğime dair şüpheyle dolu. Ama doğru anlarda uygun şekilde üzgün, diğer anlarda uygun şekilde mutlu göründüğümü düşünüyorum. Yani evet, sanırım hala işim var.

Espor, Oyun ve daha fazlası hakkında en son güncellemeler için bültenimize abone olun.

VİRGİN RİVER 5. SEZON KONUSU: NE HAKKINDA?

Virgin River'da çok şey oluyor ve herhangi bir resmi olay örgüsü detayı olmasa da, 5. Sezonda neler bekleyebileceğimiz konusunda oyuncu kadrosundan birkaç dalga geçtik.

Alexandra Breckenridge, New Beauty'ye şunları söyledi: “Bence bu sezon iyi başladı ve yakında oldukça ağır olan birkaç bölüme gireceğiz. Gerçekten yoğunlar ve bence şimdiye kadar yaptığımız en iyi bölümlerden bazıları. Bunu da asla söylemem!

“Bu sezon ortaya çıkmaya başlayan ve insanları koltuklarının kenarında bırakacak yüksek bir drama duygusu olduğunu düşünüyorum. En azından umarım. Buna girmek için heyecanlıyım.

Annette O'Toole, Hello'ya ayrıca şunları söyledi: "Sezonun tam ortasında, topluluğu çok büyük bir şekilde bir araya getiren büyük bir şey oluyor ve bu, ülkemizde tam zamanında olan bir konu ve ben gerçekten oraya gittikleri için mutluyum.”

Kesin olan bir şey var: Seride ilham alınacak 24 kitap bulunan Virgin River'da hikaye sıkıntısı yok.

VIRGIN RIVER OYUNCU KADROSU

Virgin River dizisi oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

  • Alexandra Breckenridge (Melinda Monroe)
  • Martin Henderson (Jack Sheridan)
  • Colin Lawrence (John "Preacher" Middleton)
  • Lauren Hammersley (Charmaine Roberts)
  • Annette O'Toole (Hope McCrea)
  • Tim Matheson (Vernon "Doc" Mullins)
  • Jenny Cooper (Joey Barnes)
  • Grayson Gurnsey (Ricky)
  • Benjamin Hollingsworth (Dan Brady)
  • Sarah Dugdale (Lizzie)
  • Marco Grazzini (Mike Valenzuela)
  • Chase Petriw (Christopher)
  • Steve Bacic (Walt)

Bu oyuncular, dizinin üç sezonunda da yer aldılar ve hayranları tarafından sevildiler.

Virgin River 5. Sezon ne zaman 5. Sezon tarihi açıklandı mı
Virgin River 5. Sezon ne zaman 5. Sezon tarihi açıklandı mı

 

Yorumlar