Veysi İpek kimdir? Veysi İpek nerelidir, kaç yaşında?

Veysi İpek kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları Habertürk seyircisi tarafından bu aralar merakla soruluyor. İpek, kanalın Güneydoğu muhabiri olarak çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Veysi İpek kimdir? Veysi İpek nerelidir?

Veysi İpek'in kim ve nereli olduğu merakla soruluyor.

Mehmet Veysi İpek, 1976 senesinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Eğitimini aynı şehirde tamamladıktan sonra, Radyo TV Bölümü'nden mezun oldu. Gazetecilik serüvenine 1993 yılında İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) adım attı. İHA'daki çalışmaları, İpek'in sektördeki ilk adımları olarak kabul ediliyor.

ATV HABER MERKEZİ VE DİĞER GÖREVLER

1997 senesinde, Ali Kırca yönetimindeki ATV Haber Merkezi'nin Diyarbakır Bürosu'nda göreve başlayan İpek, burada beş yıl süresince çalıştı. 2001 yılında Star TV'nin Diyarbakır Temsilcisi olarak atanması, kariyerindeki önemli bir adım oldu. 2003'te ise "Manşet" isimli bir gazeteyi yayımlamaya başladı. Ardından Güneydoğu Ekspres ve Star Gazetesi'nde muhabirlik yaparak deneyimini artırdı.

HABERTÜRK GAZETESİ VE TV MUHABİRLİĞİ

15 Aralık 2008 tarihinde Habertürk Gazetesi'nde işe başlayan İpek, kısa süre içinde Diyarbakır Büro Şefi olarak atandı. 2019 yılında ise aynı medya grubunun televizyon kanalı Habertürk TV'de muhabir olarak göreve başladı.

ULUSLARARASI HABER TAKİPLERİ VE ÖNEMLİ BAŞARILAR

26 yıllık meslek hayatı boyunca, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerde haber takibi yaparak uluslararası alanda tanındı. Savaş, operasyonlar ve iç savaşları takip ederken, bombalı saldırılarda zarar gören sivillerin hikayelerini belgeleyerek önemli haberlere imza attı.

GÖREVLİ OLDUĞU ÖRGÜTLER VE ŞAHSİ HAYATI

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak 2012 yılında seçilen İpek, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda iki dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Ayrıca, Basın Konseyi Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak da görevini sürdürüyor. Mehmet Veysi İpek, evli ve iki çocuk babasıdır.

Veysi İpek kimdir Veysi İpek nerelidir, kaç yaşında
Veysi İpek 

 

 

Yorumlar