Serap Belet eşi kimdir? Serap Belet kimdir, kaç yaşında, kocası kim?

Serap Belet eşi kimdir, boşandı mı, evli mi, nereli gibi soruları merakla soruluyor. Belet şu aralar Habertürk'te Güne Bakış programını sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Serap Belet eşi kim? Serap Belet kimdir, kaç yaşın

Habertürk sunucusu Serap Belet eşi kim, evli mi, boşandı mı, kimdir nerelidir soruları bu aralar merakla soruluyor. 

SERAP BELET EŞİ KİMDİR?

Gazetecilik yolculuğuna 1997'de başlayan ve önemli haberlere imza atan Serap Belet Douillet, Türkiye televizyonculuğunun tanınmış yüzlerinden biri olarak kariyerine devam ediyor.

Televizyon haber sunucusu ve gazeteci Serap Belet Douillet, 1978'de Kırklareli'nin Vize ilçesinde dünyaya geldi. Babasının banka memuru olması nedeniyle çocukluğunun büyük bir kısmını İç Anadolu'da geçirdi. 171 cm boyundaki Belet, Fransız asıllı biriyle evlenerek Douillet soyadını almıştır.

KARİYER BAŞLANGICI VE İLK ADIMLAR

Serap Belet gazetecilik mesleğine 1997'de Kanal D'nin Arena Programı'nda adım attı. Kısa sürede Kanal D Haber Merkezi'ne geçerek yönetmen yardımcısı, prodüktör ve muhabir olarak görev aldı. 1999 Gölcük depreminde altı aydan uzun süre bölgede kalarak dikkat çekici haberlere imza attı.

UĞUR DÜNDAR'IN EKİBİNDE YER ALIŞ

2000 yılında Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber Merkezi'ne katılan Belet, bu süreçte 'Trilyonluk yolsuzluk', 'Lösemili çocuklar vakfı dosyası', 'Bahis siteleri', 'Terör mağdurları' gibi konularda özel haberler hazırladı. Bu haberlerin bazıları Hürriyet Gazetesi'nin manşetinde yer buldu.

FARKLI KANALLARDA GÖREVLER VE SUNUCULUK

2008'den itibaren Star TV'de Uğur Dündar'ın Haber Merkezi'nde muhabir ve spiker olarak çalışmaya başlayan Belet, hafta sonu ana haber bültenlerini sundu. 2012'de Habertürk Tv'ye geçiş yaparak 'Haber Masası', 'Güne Bakış', 'Gün Ortası' gibi programları sundu.

HABERTÜRK TV'YE DÖNÜŞ

13 Şubat 2016'da ayrıldığı Habertürk TV'ye 2018'de dönen Serap Belet Douillet, yeniden haber sunuculuğuna devam etmektedir. Muharrem Sarıkaya ile 'Serap Belet ve Muharrem Sarıkaya Soruyor' programını ve Selçuk Tepeli ile 'Gün Başlıyor' sabah haber kuşağını sunmaktadır.

KİŞİSEL HAYAT VE HOBİLER

Evli ve iki çocuk annesi olan Belet, eşiyle başlangıçta İngilizce konuşurken, eşinin zamanla Türkçe öğrendiğini belirtmiştir. Kendisi de Fransızca öğrenmiştir. Eşi ve çocuklarıyla hafta sonları kamp, deniz ve yürüyüş yapmayı tercih eden Belet, dalga sörfü ve kayak yapmayı da sevdiğini dile getirmiştir.

Serap Belet

 

Yorumlar