Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı neden yok?

Veda Mektubu dizisinin 10. bölüm fragmanının merakla bekleyen seyircinin kafasında deli sorular dönüyor. Yeni fragman neden yok, yeni bölüm olmayacak mı?

Google Haberlere Abone ol
Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı neden yok?

Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı neden yok? Dizinin yeni bölümü pazartesi günü yayınlanmayacak mı? Soruları bu aralar merakla soruluyor.

Kanal D'de yayınlanan ve başrolünde Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı dizinin 9. bölümü geçen hafta pazartesi günü yayınlandı. Dizinin son bölümünden sonra yeni bölümü merakla beklenir oldu.

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YOK?

Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı neden olmadığı konusunda merakla yapılan araştırmalarda maalesef şu ana kadar bir sonuç yok. Çünkü, ne dizinin yapımcılarından ne de kanal yönetiminden konuyla ilgili ser verilip sır verilmiyor.

Dizinin yarın akşam yeni bölümü muhtemelen yayınlanmayacak. Çünkü, yarın 1 Mayıs ve resmi tatil. Dizinin yeni bölüm fragmanının da bu nedenle yayınlanmamış olabileceği ihtimali yüksek görünüyor.

Dizinin Twitter hesabından yapılan en son paylaşımlardan biri şöyle:

GEÇEN BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Veda Mektubu dizisinin geçen bölümü 24 Nisan 2023 Pazartesi günü yayınlanmıştı.

Geçen bölümde yaşananlar ise şöyle:

Mehmet ile Aslı tartışırken ortaya çıkan geçek herkesi şok eder. Alanur Aslı'nın hamile olduğunu öğrenir ve çocuğu aldıracaklarını söyler. Öte yandan Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Seher, bu haberi koşa koşa Mehmet'e yetiştirir. Mehmet ise Aslı'nın çocuğu aldırma ihtimali yüzünden sinirlenir.

Veda Mektubu geçen bölümün fragmanı şöyleydi:

 

 

Yorumlar