Veda Mektubu konusu nedir? Veda Mektubu oyuncuları kim?

Veda Mektubu konusu nedir, dizide ne işleniyor sorusu yeni diziyi henüz izlemeyenler tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Veda Mektubu konusu nedir?

Veda Mektubu konusu nedir, dizinin konusu tam olarak neyi anlatıyor soruları son günlerde Kanal D'de yayınlanan aynı adlı dizi için merakla soruluyor. 

Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan dizinin konusu, oyuncuları ve senaryosu merak ediliyor. Peki, Veda Mektubu konusu nedir?

Bayram'ın küçük oğlu Kerim, Almanya'da okuduğu fakülteden mezun olmak üzeredir. Kurban bayramı tatili için İstanbul'a gelir. Babasının yıllar önce çocukluk arkadaşı Salih'e verdiği sözü tutmaya kararlı olduğunu ve hala köylerinde yaşayan Salih'in büyük kızı Melek ile evlendirileceğini öğrenir. Kerim babasının zoruyla köye geldiğinde Melek'in de bu evlilikten kaçınmak için sebepleri olduğunu öğrenir ve çok rahatlar.

VEDA MEKTUBU KONUSU NEDİR?

Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır.

Veda Mektubu konusu nedir
Veda Mektubu konusu nedir

 

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerinde yer aldığı Veda Mektubu, bu akşam Kanal D'de başlıyor.

Alanur (Nurgül Yeşilçay) gençliğinin en deli, en hesapsız çağında, kariyerini değil aşkını seçer. Ailesini, babasını karşısına almak pahasına aşkının arkasında durur. Ziya ise (Selim Bayraktar) onu hiç̧ beklemediği bir anda terk ederek Alanur’un kalbini buza çevirir. Alanur kalbini, hayallerini geçmişine gömerek babasının istediği evliliğe razı olur.

Veda Mektubu konusu nedir? Veda Mektubu oyuncuları kim?
Veda Mektubu konusu nedir? Veda Mektubu oyuncuları kim?

 

Bu evlilik Alanur’a iki kız evlat verir. İlk kızı Beste’de kendi deli gençliğini bulamayan Alanur, bütün umutlarını ikinci kızı Aslı’ya (Rabia Soytürk) yükler. Zamanında kendisinin yapamadığı seçimleri Aslı yapacak, Alanur’un kariyerinde çıkamadığı yerlere Aslı çıkacaktır.

Yorumlar