Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izle 34 Bölüm Full Tek Parça

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm veya 34. Bölüm 7 Haziran 2021 Pazartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dizi bu akşam sezon finaliyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Bu sezon son kez ekrana gelen dizi yine aksiyon dolu sahnelerle doludur.

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm veya 34. Bölüm 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkıyor. Melikşah, saraya getirilen Başulu hatunu görüp tanıdıktan sonra dünyası başına yıkılır. Bunca yıl kendisinden ayrı bir şekilde yaşayan ve kendisinden saklanan Başulu hatunu karşısında görünce öfkeden deliye dönen Melikşah bunun cezasını da Nizamülmülk'e keser. Onu saraydan kovar. En çok merak edilen konu da Başulu ile Sencer'i kabul edip etmediğidir. Ancak yayınlanan fragmana göre ikisini de kabul etmiyor.

Sencer ve Annesi Başulu Hatun

 

Selçuklu Devleti'nin karşı karşıya bulunduğu iç ve dış düşmanların anlatıldığı Uyanış Büyük Selçuklu canlı izlemek isteyenler haberin altındaki linki takip edebilir. Dizinin full tek parça bölümü yayından sonra buraya eklenecektir. 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 32. BÖLÜM'DEN

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 31. BÖLÜM FULL İZLE

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 10 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 31. Bölümü: 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 30. BÖLÜM 

Uyanış Büyük Selçuklu 3 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan son bölümü şöyle: 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 29. BÖLÜM'DEN SAHNELER

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 28. BÖLÜM FULL İZLE 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 27. BÖLÜM FULL İZLE

Hasan Sabbah ve müridleri Şelemzar şehrini işgal ediyor. Kan dökülen isyan sonrasında Selçuklu Devleti harekete geçiyor. Ancak, Batınilerin elinde Başulu Hatun'un olduğunu öğrenen Hace, zor durumda kalarak Hasan Sabbah ile müzakere yapmak zorunda kalıyor. Yeni bölümün bir başka sürprizi ise Başulu Hatun'un Melikşah'ın karşısına çıkıyor olmasıdır.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 26. BÖLÜM

Yeni bölümde Tekiş'in devlete isyanı damgasını vuracak. Öte yandan Melikşah da veliahtını açıklıyor. Hasan Sabbah'ın Haçlılar ile kurduğu ittifak ve sonrasında devlete verdiği zararlara ise yenileri ekleniyor. Son olarak Sultan'ın hanımı Başulu Hatun'u kaçırmaya karar veriyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 25. BÖLÜM FULL İZLE

Yeni bölümde Ömer Hayyam'ın şehit düştüğü görülürken, Terken Hatun'un diğer hatunlara karşı yeni bir savaş başlattığı görülüyor. Öte yandan Hasan Sabbah'ın oğlu Faysal'ın durumuyla ilgili de yeni gelişmeler var.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 24. BÖLÜM FULL İZLE

Yeni bölümde Tapar, Başulu hatunun annesi olduğunu kendi yöntemleriyle öğrenir. Bu durum Sencer ve annesini şoke eder. Öte yandan Sencer Turna hatun ile dünya evine girer. Sultan Melikşah, oğlu Tapar'ın ölümüyle üzülecektir; kardeşi Tekiş'in yaptıkları ise onu daha çok üzecektir. Öte yandan Kılıç Arslan ile ilgili yeni gelişmeler de yaşanacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 23. BÖLÜM FULL İZLE

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 22. BÖLÜM FULL İZLE

Son bölümde Melik Tapar'ın tuzağa düşürülerek şehit olması ve Turna hatunun ihanete uğraması konuları ele alınırken; saraya gelen Meli Tekiş'in ise fitne saçmaya devam etmesi ise bir başka konu oldu.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 20. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Dizinin yeni bölümünde Sencer artık bir bey oluyor. Kayı boyunun beyi olan Sencer'in sorumlulukları da artıyor. Öte yandan Selçuklu beyleri, Sultan Melikşah'ın gizli bir oğlu olduğu bilgisine ulaşıyor. Sultan Melikşah'ın korktuğu başına geliyor, gizli evlat devlet içinde huzursuzluğa neden oluyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 19. BÖLÜM FULL İZLE 

 

Dizinin yeni bölümünde aksiyon ve heyecan dorukta. Hasan Sabbah, kutsal kitabı ele geçirirken son anda Sencer tarafından yakalanır; ancak bu durum onun gerçekten yakalanıp yakalanmadığı konusunu açığa kavuşturmuyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 16. BÖLÜM

Hasan Sabbah Melikşah'ın elinden kurtulur ancak kurt bir devlet yöneticisi olan Nizamülmülk'ün elinden kolay kurtulamayacak. Öte yandan Haçlı öncü birliklerinin sivillere yönelik katliamlarında bu kez Başulu Hatun ile Korkut Dede de katledilir. Arslantaş da bu saldırıda hayatını kaybeder.

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU CANLI İZLE: