Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölüm Full İzle 15. Bölüm Tek Parça

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm yani 15. bölüm aksiyon ve heyecan dolu yeni bir bölüm ile daha seyircinin karşısına çıkıyor. Dizinin son bölümünde Elçin hatun, sarayda dönen zehirlenme vakalarının arkasındaki ismi ilk kez sultana söylerken, Hace de Sabbah'ı markaja alıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm veya 15. Bölüm 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkiyor. Dizinin yeni bölümünde aksiyon ve heyecan dorukta. Zira Hasan Sabbah'ın bütün tuzakları Hace tarafından fark edilir. Saray'ın içindeki entrikaların başını çeken Kerten hatun ilk kez yakayı ele vermek üzeredir. Uyanış Büyük Selçuklu canlı izlemek isteyenler haberin altındaki linki takip edebilir. Dizinin full tek parça bölümü yayından sonra buraya eklenecektir.

SENCER BÜYÜK ŞEYTANI SUÇ ÜSTÜ YAKALIYOR

MELİKŞAH İLE MARKUS İLK KEZ KARŞI KARŞIYA

SENCER İLK SONUNDA SULTAN'IN HUZURUNDA

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 14. BÖLÜM FULL İZLE 

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 12. FULL BÖLÜM İZLE

UYANIŞ SELÇUKLU 11. BÖLÜM FULL İZLE

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşandı. Özellikle de Sencer'in Hristiyan tüccarı daha doğrusu bugünkü karşılığıyla Hristiyan ticaret odası başkanını öldürmekle suçlanması olay olur. Sencer bu olay nedeniyle idamla yargılanır. Ancak son anda yaşanan gelişmeler onu darağacından alır. Öte yandan faaliyetlerine kesintisiz bir şekilde devam eden Hasan Sabbah öncülüğündeki Batıniler ise yeni hamleler yaparlar. Hasan Sabbah, Nizamulmülk'ün en büyük sırlarından birini ele geçirir. Arslantaş'ın Rüstem'in kardeşi olduğunu öğrenir ve bunu Sencer'e karşı kullanır. 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 10. BÖLÜM 

Kutsal emanetleri almak için Kuvel Kalesi'ne giden Sencer burada komutan tarafından köşeye sıkıştırılmıştı. Ancak Sencer sonunda kutsal emanetleri Yorgo'dan almayı başarıyor ve bu şekilde Melikşah'ın karşısına çıkıyor.

Öte yandan Melikşah'a karşı türlü oyunların içinde olan İbni Kasım ise düzenlenen baskın esnasında yakalanarak öldürülüyor. 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 9. BÖLÜM FULL İZLE

Son Bölümde neler oldu? İzlemediyseniz spoiler içerir dikkat! 

Dizinin 9. bölümünde ipleri eline alan Hassan Sabah'ın devleti yıkmaya yönelik faaliyetlerine daha genişçe yer veriliyor. Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm canlı izlemek isteyenler en alttaki canlı yayın linkini takip edebilir.

Dizinin son bölümünde Melihşah için hayatının en büyük imtihanı başladı. Çünkü, annesi Seferiye hatun Terken hatun tarafından zehirlenerek yatağa düşürülüyor, saraydaki bütün ipleri Terken'in eline geçiyor. Terken ise Melikşah'ın akıl hocası ve rehberi Nizamülmülk'e karşı faaliyetlere başlıyor. 

Öte yandan Hasan Sabbah da Batıniler'in içinde darbe yaparak başa geçiyor. Sarayda da Melikşah'ın gözüne girecek yeni hamlelerde bulunuyor. Bu durum onu sarayda da yükseltiyor. 

Öte yandan Sencer'in başı büyük belada. Çünkü, tüccar Mihail'in peşinden koşarken tüccar Lukas'ın ölümüne neden olur. İdamla yargılanmak üzereyken Kuvel Kalesi'ne Melikşah'ın izniyle gider. Ancak kalede işi kolay değildir.

ELÇİN HANIM ÇOK ZOR DURUMDA

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 8. BÖLÜM FULL İZLE

Sencer'in öldü diye bırakıldığı yerden kurtarılarak annesine teslim edildiği son bölümden bu yana neler yaşandığı merak ediliyor. Sencer'in annesiyle yaşadığı çadıra kardeşi de gelir. Annesi kardeşini tanır ve yüreğine taş basarak gerçeği söylemez. 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 7. BÖLÜM İZLE

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 6. BÖLÜM FULL İZLE

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU CANLI İZLE: