Tüy dökücü krem nasıl kullanılır, Uraw tüy dökücü sprey eczane fiyatı, yorumları?

Tüy dökücü krem nasıl kullanılır, Uraw tüy dökücü sprey eczane fiyatı, yorumları? Uraw tüy dökücü sprey eczane fiyatı, yorumları, kullananlar memnun mu, ne diyor? Uraw tüy dökücü sprey nasıl, kullananlar memnun mu? İşte Uraw tüy dökücü hakkında yapılan yorumlar:

Google Haberlere Abone ol
Tüy dökücü krem nasıl kullanılır, Uraw tüy dökücü?

Tüy dökücü krem nasıl kullanılır, Uraw tüy dökücü sprey eczane fiyatı, yorumları? Uraw tüy dökücü sprey eczane fiyatı, yorumları, kullananlar memnun mu, ne diyor? Güzelliğine önem verenlerin kullandıkları ürünler arasında yer alan Uraw tüy dökücü sprey kullananların yorumları nasıl, kullananlar memnun mu? İşte Uraw tüy dökücü hakkında yapılan yorumlar:

Öncelikle Uraw Tüy Dökücü spreyin ne olduğu konusunda biraz bilgi verelim. Uraw tüy dökücü ve azaltıcı sprey tüm vücutta güvenle kullanabileceğiniz içeriğinin çoğu doğal bileşenlerden oluşan etkili bir tüy dökücü spreydir. Ayrıca Uraw tüy dökücü ve azaltıcı sprey tüyleri döktükten sonra içerisinde bulunan aktif bileşenler sayesinde tür köklerine ulaşarak daha geç ve daha yavaş uzamasını sağlar. Bununla birlikte tüyleri azaltıcı özelliği de bulunmaktadır.

Uraw tüy dökücü ve azaltıcı spreyin içerisinde portakal kabuğu özü bulunmaktadır. Portakal kabuğu kıl köklerine inerek kılların daha ince ve güçsüzleşmesini sağlar. Uraw tüy dökücü ve azaltıcı sprey içerisinde ayrıca toz zerdeçal, papaya özü, ceviz kabuğu kürünü, karınca yumurtası yağı, Aloe vera, Allantoin, Zımık oto bulunmaktadır. Tüm bu bileşenler tüyleri dökmenin yanı sıra tüylerin azalmasını sağlayan ve bu sırada ciddi nemlendirerek yumuşacık yapar.

URAW TÜY DÖKÜCÜ SPREY FİYATI

Ürünün orijinal web sitesinde 100 ml’lik olarak satışa sunulan Uraw tüy dökücü ve azaltıcı sprey tekli alımlarda 59 TL’dir. Ayrıca toplu alım yapmak isterseniz de daha uygun fiyattan satın almanız için kampanyalar da bulunmaktadır.

KULLANANLAR MEMNUN MU?

Şikayetvar sitesinde Uraw Tüy dökücü ile ilgili olarak yer alan yorumlar genel olarak olumsuz yönde. Şikayet sitesi olduğu için doğal olarak üründen memnun olmayanların başvurduğu yer. 

Youtube'da yer alan kullanıcı yorumlarından bazıları şöyle:

Uraw tüy dökücü sprey kullananların yorumları

 

Şikayetçi olanlar genelde ürünün neden olduğu hasar veya ürünün beklenen etkiyi göstermemesinden yakınıyor. Bu konu hakkında ise firmanın anında iletişime geçtiği görülüyor. Birçok şikayetçinin, firmayla iletişime geçtikten sonra şikayetini geri çektiği görülüyor.

Uraw ürünlerini genel olarak kullanan kullanıcıların yorumları ve şirketin verdiği tepkiler ŞikayetVar.com sitesinde geniş bir şekilde yer alıyor.

Diğer bütün markalarda olduğu gibi Uraw ürünlerini kullanan müşteriler arasında da hem memnun olan hem de olmayanlar elbette bulunuyor; ancak genel olarak bakıldığında şirketin kullanıcı şikayetlerini dikkate alarak hızlı bir dönüş sağladığı görülüyor. 

Şirket yetkililerinin ŞikayetVar sitesindeki yorumlara anında dönüş sağladığı ve gerekli çözümler konusunda yardımcı olduğu görülebiliyor. 

URAW ECZANE FİYATI

Uraw tüy dökücü kendi sitesinde 50-60 TL civarında satılırken, eczanelerde 74 TL'ye satılmaktadır.

URAW İLETİŞİM BİLGİLERİ

Uraw ürünleriyle ilgili şikayet ve memnuniyet bildiriimi için şu yollarla iletişim sağlanabilir:

URAW Müşteri Hizmetleri: 480 8729 (Hafta içi: 09.00-18.00 Hafta sonu: 09.00-16.00)

Mail adresi: [email protected]

URAW TÜY DÖKÜCÜ NASIL KULLANILIR VİDEOLU ANLATIM

 

 

Yorumlar

marina bu krem kulandim ve cildim yandi kizardi 1 hafta surdu yaniklar.1 dakika beklemeden hemen yakti .
Yorumlar pek yok galiba Uraw ile ilgili ben de uzun zamandır araştırma yapıyorum ama pek yorum bulamıyorum. Aranızda kullanan varsa lütfen yazsın da biz bir yanlışlık yapmayalım, nedir, iyi mi kötü mü, mutlaka bir kulananız vardır.